0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:00
014 - 427 101

Nieuw! Verzenden naar verschillende thuisadressen

Vanwege de huidige situatie waar we ons in bevinden krijgen wij steeds vaker de vraag of wij ook direct kunnen leveren aan de thuiswerkers. Vanaf nu is het mogelijk om zowel grote relatiegeschenken als kleine weggevers op thuisadressen te laten bezorgen. Ideaal voor bijvoorbeeld het versturen van een praktisch kantoorartikel of uniek relatiegeschenk. Dit brengt ons ook in deze moeilijke tijd weer wat dichter bij elkaar.

Wanneer u gebruik wilt maken van de pakketservice betaalt u slechts € 7,50 per adres. Past uw relatiegeschenk door de brievenbus, dan wordt deze geleverd met een gepersonaliseerde brief en betaalt u slechts € 3,- per adres (afhankelijk van de grootte en het gewicht van uw geschenk). Voor brievenbuspost rekenen wij eenmaal een opstarttarief van € 70,-. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is ons een Excel bestand aan te leveren met de NAW gegevens. Wilt u gebruik maken van deze service? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag verder.


NEEM CONTACT OP

 

Ga snel naar:

Geschenken voor thuiswerkersInspiratie voor thuiswerken » BrievenbusgeschenkenInspiratie voor door de brievenbus » PaasgeschenkenInspiratie voor de zomer » Week van de verplegingInspiratie voor duurzaam »

 Bekijk onze top 50 relatiegeschenken »
 

Hoe werkt bezorgen op thuisadressen? Bekijk de video voor een impressie:

Back to top