0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Veelgestelde vragen

1. Bestellen

1.1. Kan ik een afwijkend aantal stuks bestellen?

Ja, dat is mogelijk. Een afwijkend aantal kunt u tijdens uw bestelproces aangeven. 

1.2. Kan ik voor het plaatsen van een bestelling een drukproef krijgen en ben ik dan verplicht de bestelling af te nemen?

Het is nu mogelijk om vooraf een vrijblijvende digitale drukproef te ontvangen. Dit kunt u voor ieder artikel aanvragen via de detailpagina.

1.3. Kan ik een sample van mijn gewenste artikel ontvangen?

Wij sturen u gratis een sample tot een goederenbedrag van € 5,-. De aanvragen met een goederenbedrag hoger dan € 5,- kunnen in overleg gecrediteerd worden wanneer wij uw bestelling mogen ontvangen. Alleen textiel artikelen worden altijd doorberekend en kunnen niet retour gestuurd worden. Wij versturen uitsluitend onbedrukte samples. 

1.4. Is het mogelijk dit artikel in meerdere kleuren te bestellen?

Ja, dat is mogelijk. U kunt de aantallen per kleur noteren in het opmerkingenveld aan het eind van het online bestelproces. 

1.5. Is het mogelijk om verschillende maten t-shirts, polo's, truien, jassen, blouses te bestellen?

Ja, dat is mogelijk. U kunt de aantallen per gewenste maat noteren in het opmerkingenveld aan het eind van het online bestelproces. 

1.6. Graag wil ik van een merk de heren, dames- en kindershirts bestellen, is dat mogelijk?

Ja, dat is mogelijk. U kunt de aantallen per gewenste shirt noteren in het opmerkingenveld aan het eind van het online bestelproces. 

1.7. Hoe weet ik of mijn order goed geplaatst is?

Na uw online bestelling komt u op een bevestigingspagina. Ook ontvangt u een bevestiging per e-mail. Uiteraard kunt u altijd even bellen naar 014 - 427 101.

1.8. Ik heb mijn bestelling al doorgegeven, kan ik nog wijzigingen doorgeven?

Ja, dat is mogelijk, maar is afhankelijk van de fase waarin uw bestelling zich bevindt. U kunt dan het beste z.s.m. contact opnemen met het verkoopteam via 014 - 427 101 of stuur een e-mail naar turnhout@vanhelden.be met daarin alle informatie van uw bestelling en uw gewenste wijzigingen.

1.9. Hoe annuleer ik mijn bestelling?

U kunt dan het beste z.s.m. contact opnemen met het verkoopteam via 014 - 427 101 of stuur een e-mail naar turnhout@vanhelden.be met daarin alle informatie van uw bestelling die u wenst te annuleren. 

2. Bedrukken

2.1. Welke opdrukmogelijkheden zijn er?

Kijk hier voor meer informatie over de bedrukkingsmogelijken.

2.2. Is mijn logo van voldoende kwaliteit om te drukken?

Bekijk hier de specificaties waar uw logo aan moet voldoen. U ontvangt van ons nagenoeg altijd eerst een digitale drukproef per e-mail. Voldoet uw logo niet aan de richtlijnen voor aanleveren? Geen probleem. Wij maken uw logo gratis na.

2.3. Is mijn te bedrukken tekst niet te lang?

Na uw bestelling zal onze DTP-studio de bedrukking voorbereiden en o.a. de bedrukkingstekst controleren. U ontvangt van ons nagenoeg altijd eerst een digitale drukproef per e-mail.

2.4. Uit welke lettertypen kan ik kiezen om mijn tekst te laten bedrukken?

Teksten kunnen in hoofd- en kleine letters bedrukt worden. U heeft de keuze uit de volgende standaard lettertypes: Helvetica, Arial, Futura, Myriad, Times New Roman, Garamond, Courier, Comic Sans, Textile en Mistral. Het is mogelijk om uw eigen lettertype te gebruiken. U kunt dit aangeven tijdens uw bestelproces.
Let op! Voor bepaalde artikelen is het soms niet mogelijk een bepaald lettertype te kiezen omdat het resultaat van de bedrukking bijvoorbeeld in combinatie met de kleur van uw keuze geen goed resultaat geeft. Wij zullen u in een dergelijke situatie altijd een ander lettertype adviseren.

2.5. Wat zijn instelkosten?

Dit zijn kosten voor het zetwerk, het maken van de drukplaten en het instellen van de drukmachines. De instelkosten variëren per besteld artikel, per drukkleur/tekst en per positie, tenzij anders vermeld.

2.6. Als ik meerdere drukkleuren wil, betaal ik dan extra instelkosten?

De instelkosten worden berekend per besteld artikel, per drukkleur/tekst en per positie, tenzij anders vermeld.

3. Bezorgen

3.1. Kunt u mij vertellen wat de levertijd is?

Uw bedrukte artikelen worden binnen 8 werkdagen geleverd, na akkoord van de drukproef en mits voorradig. De verwachte planningsdatum van de levering staat op uw orderbevestiging. Planningsdata zijn onder voorbehoud. Kortere levertijden zijn in overleg mogelijk.
Onbedrukte artikelen ontvangt u in 3 werkdagen, mits voorradig. Uw artikelen worden tussen 8.00 uur en 18.00 uur bezorgd (een tijdstip of dagdeel kunnen wij helaas niet aangeven). Indien uw artikelen met spoed worden geleverd, ontvangt u uw bestelling vóór 11.00 uur. Voor spoedbestelling geldt een meerprijs.

3.2. Is het mogelijk om een bezorgtijd af te spreken?

Wij kunnen geen bezorgtijd afspreken, wel een bezorgdatum. Met uitzondering van een expresse-zending met DHL waar extra kosten voor in rekening gebracht worden.

3.3. Door wie wordt mijn bestelling bezorgd?

Uw bestelling wordt door DHL bezorgd, mits er een andere afspraak gemaakt is.

3.4. Bezorgen jullie ook in het buitenland?

Wij bezorgen standaard op één adres in de Benelux. Voor bezorging in andere landen kan je contact met ons opnemen.

3.5. Betaal ik verzendkosten?

Gratis verzending is van toepassing op alle orders boven €50,- met een afleveradres in de Benelux. Voor onbedrukte orders met een goederenbedrag beneden €50,- berekenen wij €15,00 behandelingskosten. Voor levering in alle andere landen zijn de verzendkosten op aanvraag.

3.6. Bij wie kan ik terecht als ik niet tevreden ben over de bezorging?

Neem contact met ons op via 014 - 427 101 of via het contactformulier.

3.7. Mijn bestelling is beschadigd geleverd, wat moet ik nu doen?

Neem contact met ons op via 014 - 427 101 of via het contactformulier.

4. Betalen

4.1. Is het mogelijk om het cadeau dat ik ontvang om te zetten in korting?

Helaas is dit niet mogelijk. U kunt het beste contact opnemen met het verkoopteam via 014 - 427 101.

4.2. Wanneer dien ik mijn bestelling te betalen?

U betaalt de bestelling achteraf. Ongeveer 3 dagen nadat uw artikelen geleverd zijn ontvangt u van ons de factuur. Deze factuur dient u te voldoen binnen de betalingstermijn van 21 dagen.

4.3. Op welke manieren kan ik betalen bij Van Helden?

U betaalt na ontvangst van onze factuur. Betalingen kan overgemaakt worden per bank of giro. Bij afhalen betaalt u contant of per PIN en indien de artikelen onder rembours worden geleverd betaalt u aan DHL.

5. Overig

5.1. Zijn relatiegeschenken fiscaal aftrekbaar?

Relatiegeschenken zijn over het algemeen voor 50% aftrekbare beroepskosten. Op deze regel zijn een aantal uitzonderingen van toepassingen. In enkele gevallen kunt u uw relatiegeschenken voor 100% aftrekken. Lees hier meer over op onze blog incl. handige infographic.

5.2. Hoe lang heb ik garantie op mijn bestelde artikelen?

Lees alles over onze garantieregeling

5.3. Kunt u mij vertellen wat de houdbaarheidsdatum is van mints, snoep, drop, water?

Houdbaarheidsdatum is 24 maanden, mits anders vermeld.

Back to top