Kinderkleding bedrukken

Ook de jongere doelgroep kunt u verrassen met een leuke t-shirt of polo bedrukt met logo en/of tekst. In ons brede assortiment vindt u diverse kinder t-shirts, polo’s en nog veel meer. Allen klaar om te voorzien van uw eigen opdruk. Laat u inspireren door het assortiment en profiteer.

(13 artikelen gevonden)

Pagina's

Kinderkleding met opdruk voor een groot bereik

Wanneer u denkt aan een relatiegeschenk voor kinderen, denkt u misschien niet gelijk aan een bedrukt kledingstuk. Toch is het één van de meest effectieve geschenken om in te zetten. Met bedrukte kinderkleding maakt u zowel de jongeren als de ouders blij. Hiermee slaat u twee vliegen in een klap. U geeft ze een praktisch geschenk dat zij keer op keer kunnen dragen en werkt tegelijkertijd aan uw naamsbekendheid. Bovendien wordt de bedrukking op uw kinder t-shirt of polo niet alleen gezien door de dragen, maar ook daar al hun relaties. Dat is nog eens een efficiënte inzet van uw marketingbudget.

Voor ieder gelegenheid bedrukte kinderkleding

Wanneer zet u bedrukt kinderkleding in? Daar zijn verschillende gelegenheden voor. Zo worden bedrukte kindershirt vaak ingezet op scholen. Bijvoorbeeld om een verdeling in groepen te maken of om de zichtbaarheid van de kinderen te verhogen tijdens schoolreisjes. Een ander belangrijk gelegenheid is tijdens sportevenementen. Ook hier doen bedrukte kindershirts het goed om bijvoorbeeld teams te verdelen. De kinderen zullen zich onderling verbonden voelen en wanneer u de kindershirts laat bedrukken met uw logo en/of een leuke tekst is dit direct een mooi aandenken. Jaren later zullen zij het bedrukte kindershirt weer uit de kast halen en is uw merk nog steeds zichtbaar.

Kinderkleding laten bedrukken? Dit zijn de mogelijkheden

Voor het bedrukken van kinderkleding dient u te letten op verschillende aspecten. Allereerst heeft u de bedrukking waar u veel mee zou kunnen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een t-shirt te bedrukken met een groot logo op de voor- of achterzijde, maar u kunt kiezen voor een subtiele opdruk op bijvoorbeeld de borst. Daarnaast is de opdrukkleur ook belangrijk. Deze is afhankelijk van welk kleur kindershirt u kiest. Bij een neutraal shirt kunt u kiezen voor een kleurrijke opdruk, bijvoorbeeld in uw eigen PMS kleuren. Wanneer u een gekleurde shirts kiest, dan kiest u het beste voor een neutrale opdruk, zodat deze goed opvalt.

Uw bedrukte kinderkleding bestelt u online

Wanneer u uw shirt en opdruk heeft gekozen, kunt u al uw wensen doorgeven tijdens het onlinebestelproces. Eventueel is het ook mogelijk om deze telefonisch door te geven, als u bijvoorbeeld nog advies zou willen. Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen zullen wij een drukvoorbeeld maken. Dit is een digitale drukproef waarop u precies kunt zien hoe uw kinderkleding met opdruk eruit komt te zien. Nadat u uw akkoord op de drukproef hebt gegeven, zullen wij het drukproces starten. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan.