• Digitale drukproef vooraf
  • Offerte op maat
  • Gratis sample*
0
Ma - Vrij tot 17:00
014 - 427 101

Geen Verrassingen

Bij Van Helden komt u niet voor verrassingen te staan. Wij bieden u de laagste prijsgarantie, vrijblijvend advies en zekerheid vooraf. Niet alleen kunt u een gratis sample* en een vrijblijvende offerte aanvragen, u kunt nu ook geheel vrijblijvend een gratis digitale drukproef aanvragen!

Laagste prijsgarantie

Ziet u een identiek relatiegeschenk elders voor een lagere prijs? Één telefoontje naar onze klantenservice en wij passen de prijs direct aan. Zo loopt u nooit het risico dat u te veel betaalt!

Meer dan 1.500 beoordelingen

Bekijk direct de ruim 1.500 meningen van onze klanten. Zo weet u precies wat de ervaringen van onze klanten zijn.

Gratis drukproef vooraf

U kunt nu geheel vrijblijvend een gratis digitale drukproef aanvragen van een artikel. Met een digitale drukproef kunt u vooraf testen hoe uw logo of andere opdruk eruit komt te zien op verschillende relatiegeschenken. Na uw aanvraag ontvangt u binnen 24 uur (tijdens werkdagen) uw digitale drukproef als pdf-bestand per e-mail.

Certificering

Onze relatiegeschenken voldoen aan de Europese wet- en regelgeving.

Helden Deals

Vrijblijvend advies

Bij Van Helden geven wij u graag een vrijblijvend advies op maat. Neem direct contact op met onze klantenservice of bezoek één van onze showrooms.

Offerte op maat

U kunt direct online een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij zullen telefonisch contact met u opnemen en u voorzien van een offerte op maat.

Gratis sample*

Wij sturen u gratis een sample tot een goederenbedrag van € 5,-. De aanvragen met een goederenbedrag hoger dan € 5,- kunnen in overleg gecrediteerd worden wanneer wij uw bestelling mogen ontvangen. Alleen textiel artikelen worden altijd doorberekend en kunnen niet retour gestuurd worden. *Meer informatie

Logo opmaak service

Voldoet uw logo niet aan de richtlijnen voor aanleveren? Geen probleem. Wij maken uw logo gratis na.

back to top
Sluiten

Garanties

Geen verrassingen

Contact

Full service leverancier van het jaar 2016