Oplader en Powerbank bedrukken

Altijd en overal opladen! Laat u verrassen door diverse opladers, powerbanks, car- en solarchargers.

(81 artikelen gevonden)

Pagina's

Powerbank bedrukken: het geschenk van nu

Een bedrukte powerbank is niet meer weg te denken in het dagelijks leven. Jong en oud draagt een powerbank mee in de tas, zodat zij altijd en overal hun smartphone kunnen opladen. De gepersonaliseerde powerbank is daardoor zeer geschikt als relatiegeschenk of weggever. Geef de powerbank met opdruk bijvoorbeeld weg op een beurs of tijdens een open dag. Laat ook een power bank bedrukken of graveren met een leuke tekst en geef deze weg op festivals zoals bedrukte sleutelhangers. De powerbank geschenk is een functionele gadget, dat op iedere moment weggegeven kan worden.

Voor iedere relatie een passende powerbank bedrukt met logo

De bedrukte powerbanks worden gebruikt door jong en oud. In het assortiment vindt u opladers en powerbanks in allerlei maten en stijlen. U kunt de powerbanks bedrukken met een leuke tekst voor de jongere doelgroep. Met de juiste tone-of-voice zorgt dit voor directe verbinding met uw doelgroep. Voor de zakelijke relaties is het wellicht leuk om powerbanks met logo te laten bedrukken. Hierdoor komt uw huisstijl goed terug en werkt u op een originele manier aan uw naamsbekendheid. U kunt altijd de powerbank laten bedrukken in uw eigen kleuren.

Uw powerbank relatiegeschenk bestelt u direct online

Wilt u een powerbank of usb lader bedrukken? Dit kan eenvoudig online. Tijdens uw online bestelling kunt u precies aangeven hoe u de relatiegeschenk powerbank wilt laten bedrukken. U ontvangt altijd een digitale drukproef ter goedkeuring. Pas na uw goedkeuring zullen wij uw powerbank bedrukken. Powerbank personaliseren met naam? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.