Levering voor Kerst? Bestel uiterlijk 6 december uw bedrukte relatiegeschenken.

0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:00
014 - 427 101

Relatiegeschenken voor 1,5 meter afstand

“Alleen samen krijgen we corona onder controle.”. Een krachtige slogan om het coronavirus (COVID-19) onder controle te krijgen. Deze aanpak is nodig  om het virus maximaal te controleren om zo voornamelijk de kwetsbare groepen te beschermen. Om verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan, moeten we echter allemaal in België ons steentje bijdragen. Dit doen we onder andere door de volgende maatregelen na te leven:

  1. Was regelmatig uw handen voor 20 seconden met water en zeep en droog daarna goed uw handen
  2. Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog en gebruik papieren zakdoekjes om uw neus te snuiten
  3. Schud geen handen, blijf zoveel mogelijk thuis en behoud 1,5 meter afstand van mensen buiten uw eigen gezin of huishouden

Thuiswerken is niet altijd mogelijk

Het advies is om zoveel mogelijk thuis te blijven maar voor veel mensen is het niet mogelijk om thuis te werken. Dit geldt voor mensen met vitale beroepen in bijvoorbeeld de zorg maar ook voor functies binnen bijvoorbeeld productiebedrijven en distributiecentra. Voor dit soort beroepen is het essentieel om 1,5 meter afstand te behouden. Als iedereen contact vermijd, dan kunnen we anderen ook niet besmetten en zorgen we er zo voor dat het coronavirus (COVID-19) zich niet verspreidt. Relatiegeschenken kunnen hier ook een belangrijke rol in spelen.

Nieuw! Social distancing pakket

Nieuw in ons assortiment is het social distancing pakket. Met dit pakket zorgt u voor bewustwording onder uw collega’s. Tevens wijst u ook mensen buiten uw bedrijf op het feit dat ze afstand dienen te bewaren. Het pakket bestaat uit een pet, veiligheidshesje en een button met een standaard opdruk over het behouden van 1,5 meter afstand. U heeft hiervoor de keuze uit twee verschillende designs. Daarnaast worden de artikelen per set verpakt zodat u deze eenvoudig uit kunt delen aan uw collega's of medewerkers. Bovendien heeft u de mogelijkheid om het veiligheidsvest en/of de sticker op het doosje te bedrukken met uw eigen tekst of logo.

 
 Een veiligheidsvest, pet en button in één pakket
 Elke set  zit verpakt in een doosje met je eigen sticker
 Eenvoudig bestellen dankzij de standaard opdruk
Bekijk het pakket
 

Relatiegeschenken voor 1,5 meter afstand

Hieronder hebben wij een aantal andere voorbeelden gegeven van artikelen die u kunt inzetten om bewustwording te creëeren over het behouden van 1,5 meter afstand. U kunt hierbij kiezen voor een eigen bedrukkingstekst in combinatie met uw eigen logo maar U kunt ook gebruik maken van ons standaard design zoals het hieronder op de artikelen is weergeven. Als u hier gebruik van wilt maken, dan kunt u dit aangeven bij het opmerkingenveld in uw winkelmand. Hiervoor dient u wel bij het bestellen te kiezen voor een opdruk in één kleur. Uiteraard kunt u ook gewoon telefonisch je bestelling plaatsen.





Bekijk onze top 50 relatiegeschenken »
 

Back to top