In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Dit zijn op dit moment de meest populaire artikelen voor de horeca

Heeft u een café of restaurant en staat u ook te springen om weer volledig open te gaan? Uw klanten voelen waarschijnlijk hetzelfde. Iedereen verlangt weer naar dat pintje op het terras. Maak het bezoek aan uw zaak onvergetelijk dankzij het gebruik van leuke aankleding en weggevertjes. Wat zijn de toppers in de horecabranche? Dat ontdekt u in dit artikel.

Fleecedekens voor op het terras

De terrassen mogen eerst open, daarna volgen hopelijk snel de binnenruimtes. Op het terras zitten is zalig in het heerlijke lenteweer, maar alsnog kan het ’s avonds redelijk afkoelen. Het is dan extra belangrijk om uw klanten lekker warm te houden. Dat kan natuurlijk met een heerlijke tas thee of koffie, maar ook met een warm dekentje. Leg bijvoorbeeld fleecedekens op de stoelen, zodat uw klanten hier gebruik van kunnen maken wanneer het afkoelt. U kunt de fleecedekens laten bedrukken met uw eigen logo of bedrijfsnaam, waardoor uw terras een extra professionele uitstraling krijgt.

Bekijk alle fleecedekens ►

Een herinnering bij ieder pintjeFlesopener bedrukken

Hebben uw klanten genoten van een zalig pintje op uw terras? Helaas is het niet mogelijk om iedere dag een pintje te drinken op uw terras. Wel kunt u uw cliënteel bij ieder drankje dat ze thuis nuttigen aan uw zaak doen herinneren door ze een bedrukte flesopener cadeau te doen. Zo denken zij ook thuis iedere keer opnieuw aan uw café of restaurant. De flesopener is dan niet alleen een leuk cadeau voor de ontvanger, maar ondersteunt ook uw naamsbekendheid.

Bekijk alle flesopeners ►

Kaartspellen van het terras tot in de huiskamer

Een bezoekje aan uw café of restaurant wordt een waar uitstapje voor uw klanten. Daar wilt u ze natuurlijk optimaal van laten genieten. Gezellig kletsen, eten, drinken en spelletjes spelen. Dat laatste is misschien niet iets waar u meteen aan denkt, maar wat dacht u ervan om uw klanten bedrukte speelkaarten aan te bieden. Hiermee kunnen ze zich niet alleen lang vermaken op uw terras, maar kunnen ze er ook thuis nog urenlang speelplezier aan beleven. Bovendien komt uw naam dan ook herhaaldelijk in beeld, wat een positieve invloed heeft op uw naamsbekendheid.

Bekijk alle speelkaarten ►

Verspreid de boodschap

De terrassen mogen dan wel open, maar we mogen het virus niet vergeten. Het is nog steeds belangrijk om u aan de regels te houden. Wij kunnen hier als ondernemers hulp bij bieden. Denk er bijvoorbeeld eens aan om diverse artikelen te bedrukken met de gedragsregels, zodat men hier alert op blijft. U kunt denken aan het bedrukken van posters, maar net zo effectief of misschien wel effectiever, is het bedrukken van placemats en bestekzakjes. Deze kunt u op de tafels leggen en terwijl de klant op zijn hapje of drankje wacht worden ze weer alert gemaakt op de regels. Een subtiele, maar zeer effectieve manier om de alertheid te waarborgen.

Bekijk alle horeca-artikelen ►

Handgel bedrukkenEen verfrissend einde

Zijn uw klanten uitgegeten of uitgedronken? Dan is er altijd nog een laatste leuk weggevertje om in te zetten. En nee, we bedoelen hier niet de rekening mee. We bedoelen hier uiteraard de pepermuntjes mee. Een klein subtiel cadeautje waar uw klanten grote waardering voor hebben. U kunt ervoor kiezen om een single pack pepermunt te laten bedrukken met logo en/ of tekst. Maar u kunt er ook voor kiezen om een pepermuntrolletje of zelfs een mintcard te laten bedrukken. Hiermee komt uw naam niet één keer, maar meermaals in beeld bij uw klanten en herinneren ze zich uw café of restaurant ook nog lang na hun bezoek. Dat geeft de klant niet alleen een positief gevoel, maar zorgt er ook voor dat dit bijdraagt aan uw naamsbekendheid.

Bekijk alle pepermunt artikelen ►

Horeca-artikelen op maat

Alle horeca-artikelen kunt u bedrukken met uw eigen logo en/of tekst en er zijn er zelfs een aantal die in full colour te bedrukken zijn. Daardoor kunt u er ook een foto op laten drukken. Voor uw heropening kunt u dus werkelijk alle kanten op. Zo kunt u naast horeca-artikelen bijvoorbeeld ook kiezen voor het bedrukken van diverse hygiëne-artikelen. Ook de mondmaskers, handgel etc. zijn perfect om onder de aandacht te blijven bij uw cliënteel. Wij nemen graag al uw zorgen voor u uit handen. Laat ons weten wat u leuk zou vinden om in te zetten, geef al u wensen door en wij doen de rest! Neem contact met ons op voor een advies op maat.

Kans maken op 50 gratis flesopeners?

Speciaal voor alle horecaondernemers hebben wij een leuke wedstrijd in het leven geroepen, waarbij wij 3x ruim 50 flesopeners weggeven. Schrijf u snel in voor deze winactie en maak kans op 50 flesopeners bedrukt met uw eigen logo.


Doe mee met de winactie ►

 

Back to top