In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

5x eindejaarsgeschenken voor 2021

Het eindejaar is een mooi moment om uw medewerkers en andere relaties te verblijden met een origineel geschenk. Maar ieder jaar is het weer de vraag; waarmee gaat u uw relaties verrassen? U wilt origineel zijn, maar uw relaties ook iets praktisch meegeven. U wilt inspelen op de trends, maar alsnog een warm kerstgevoel cadeau geven. Wij helpen u graag en hebben een overzicht gemaakt van de vijf leukste eindejaarsgeschenken voor 2021.

De LoyalTea Tea To Go InfuserLoyalTea drinkfles bedrukken

Tijdens het eindejaar denken we niet alleen aan onszelf, maar zijn we ons meer bewust van wat wij voor anderen kunnen betekenen. De LoyalTea Tea To Go Infuser is daarom een perfect relatiegeschenk om weg te geven. De drinkfles heeft een trendy design, waarbij het borosilicaat glas wordt geaccentueerd door een RVS theefilter en een bamboe dop.

Met het schenken van de LoyalTea Tea To Go Infuser draagt u ook een steentje bij aan het initiatief van War Child: per verkochte fles gaat er namelijk € 1 naar dit goede doel. Hiermee is het niet alleen een mooi geschenk voor uw relaties, maar ook voor alle kinderen die geholpen worden door War Child.

Bamboe solar powerbank

Wanneer duurzaamheid met hedendaagse technologie wordt gecombineerd, kunt u er zeker van zijn dat het een succesgeschenk is. Deze stijlvolle bamboe powerbank heeft een krachtige batterij waarmee u o.a. een smartphone kunt opladen. De powerbank is ook voorzien van een zonnepaneel voor een extra duurzame eigenschap.

Deze bamboe powerbank kan gegraveerd worden, waardoor het mogelijk is om deze te personaliseren met de namen van de ontvangers. Zo kunt u al uw relaties verrassen met een extra persoonlijk geschenk.

Parker Jotter graverenParker Jotter balpen

Een ander zeer persoonlijk en luxe geschenk zijn de Parker pennen. Met name de Parker Jotter is een populair geschenk om weg te geven. De Parker pennen staan voor topkwaliteit en hebben een fijne grip en vloeiende inkttoevoer.

Ook de Parker pennen kunnen gegraveerd worden met logo en/of tekst of zelfs de namen van de ontvangers of persoonlijke eindejaarsboodschap. Alles is mogelijk, waardoor het een origineel en persoonlijk geschenk wordt om weg te geven. De Parker pennen zitten verpakt in een luxe doosje en zijn daardoor direct klaar om uit te delen.

5-in-1 Spellenset

Tijdens het eindejaar staat ook alles in het teken van nostalgie en gezellig samenzijn. Daarom is een spellenset ook een zeer origineel relatiegeschenk om weg te geven tijdens de feestdagen. Deze 5-in-1 spellenset staat voor nostalgische gezelligheid en bevat onder andere het spel dammen, mikado en domino.

Het spel is gemaakt van natuurlijk hout, waardoor het een duurzame en authentieke uitstraling krijgt. Uw logo of boodschap kan hier in twee kleuren op gedrukt worden.Spellenset bedrukken

Een warme trui

Heel de winter onder de aandacht komen bij uw relaties met een warm geschenk? Denk dan eens aan het schenken van een warme trui. Deze kunt u niet alleen met uw eigen logo laten bedrukken, maar bijvoorbeeld ook met een leuke tekst of afbeelding. Hiermee wordt het een leuk, origineel en persoonlijk geschenk om te dragen.

De truien zijn leverbaar in verschillende stijlen en voor verschillende doelgroepen. U kunt naast een trui natuurlijk ook kiezen voor een bedrukte hoodie, voor een extra trendy en jeugdig geschenk.

Persoonlijk advies

Naast deze vijf originele geschenken hebben wij nog veel meer eindejaarsgeschenken voor u klaarliggen. Komt u toch nog niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

Back to top