Huishoudartikelen bedrukken

Home products bedrukt met logo voor ieder huishouden

Verwen uw relaties met leuke geschenken voor in het huishouden. Een huis wordt pas een thuis als deze volledig naar wens is ingericht en aangekleed. U kunt uw relaties helpen deze droom te verwezenlijken door ze leuke home products te schenken. Geef de home product weg bij een verhuizing, een prijsvraag of als eindejaarsgeschenk. Zo zijn er nog veel meer geefmomenten  waarbij u home products kunt weggeven. Uiteraard kunnen deze huishoudelijke artikelen bedrukt worden met uw logo en/of tekst.

(286 artikelen gevonden)

Pagina's

Van bedrukte mokken en koffietassen tot luxe wijnsets

Laat u inspireren door de veelzijdigheid van het assortiment home products. In het assortiment vindt u alles voor in de keuken en voor in huis. De flesopeners en broodtrommels zijn overigens ook heel handig voor onderweg. In het assortiment keukengerei vindt u niet alleen handige accessoires, maar ook leuke kruidenvaasjes en messensets om uw keuken aan te kleden. Daarnaast vindt u er ook leuke mokken, bekers en glazen. Wenst u een luxe geschenk? Wij bieden u luxe wijnsets waar uw relaties ten volste van zullen genieten. In het assortiment home products vindt u voor ieder wat wils.

Uw bedrukte home product met logo direct online besteld

Uw home product kunt u heel eenvoudig direct online bestellen. In het bestelformulier kunt u uw gewenste aantal, kleur en opdruk aangeven. Ook heeft u de mogelijkheid een sample of een offerte aan te vragen. Voor een persoonlijk advies op maat kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs. Zij zullen al uw vragen beantwoorden en uw helpen de juiste keuze te maken.