Glazen bedrukken

Verras uw relaties met bedrukte glazen en zorg voor glashelder resultaat. Kies uit diverse drinkglazen, theeglazen en meer.

(17 artikelen gevonden)

Pagina's

Glazen bedrukken voor heldere resultaten

Gepersonaliseerde glazen zijn luxe geschenken om weg te geven aan uw relaties. U kunt glazen met logo weg geven als blijk van waardering, maar u kunt zo ook inzetten als prijs bij prijsvragen en win-acties. Uw relaties zullen verrast zijn door de bedrukte glazen. Bovendien zullen zij de gepersonaliseerde glazen dagelijks gebruiken, waardoor uw logo altijd in beeld komt. U kunt naar wens de glazen personaliseren, denk bijvoorbeeld aan glazen bedrukt met logo voor naamsbekendheid of laat uw drinkglas bedrukken met een leuke tekst en creëer engagement met uw relaties.

Een theeglas met tekst voor een goede start van de dag

Glazen relatiegeschenken zijn er in allerlei soorten en maten. Zo kunt u op ieder moment en iedere gelegenheid een gepersonaliseerd glas cadeau doen. Verras uw relaties en medewerkers bijvoorbeeld met een originele theeglas met tekst of logo. De theeglazen en mokken zijn altijd leuke geschenken om de ochtend mee te beginnen. Laat de theeglas bedrukken in uw huisstijlkleuren en zorg hiermee voor een professionele uitstraling.

Vier speciale gelegenheden met gepersonaliseerde wijnglazen

Ook voor unieke gelegenheden, zoals een jubileum of eindejaarsviering, zijn glazen bedankjes niet weg te denken. Laat een wijnglas bedrukken met een unieke felicitatie en uw relaties zullen versteld staan van het originele geschenk. U kunt ook de wijnglas personaliseren met uw logo voor een blijvende herinnering aan uw organisatie en samenwerking. Bent u opzoek naar iets origineels en extra feestelijk? Dan kunt u ook champagneglazen bedrukken. Met de gepersonaliseerde champagneglazen in combinatie met een heerlijke fles champagne zult u uw relaties zeker verrassen. Ook de wijnglazen met tekst en/of logo zijn te combineren met een fles wijn.

Vrijdagmiddag? Verras uw relaties met een persoonlijk bierglas

Aan de reeks glazen geschenken mogen de bedrukte bierglazen uiteraard niet ontbreken. Een gepersonaliseerd bierglas is op vele manieren inzetbaar. U kunt de bierglas met tekst en/of logo inzetten voor eigen gebruik in uw organisatie, bijvoorbeeld tijdens een vrijdagmiddagborrel. Maar u kunt ook de bierglazen bedrukken met uw logo en weggeven of gebruiken tijdens een leuk evenement bij een café of restaurant.

U kunt nu heel eenvoudig uw glazen met opdruk bestellen. Tijdens uw (online) bestelling kunt u ons precies aangeven wat het gewenste aantal is en wat uw bedrukkingswensen zijn. Wilt u glazen bedrukken kleine oplage? Neem contact op met één van onze medewerkers. Zij staan voor u klaar met een persoonlijk advies op maat.