Gepersonaliseerde draagtassen en boodschappentassen met logo

Ook tijdens het doen van uw boodschappen valt u op. Kies uit een ruim assortiment boodschappentassen.

(35 artikelen gevonden)

Pagina's

Boodschappentas bedrukken voor in de winkelstraten

Met een bedrukte boodschappentas valt u extra goed op bij uw klanten. De boodschappentas met logo wordt bijna dagelijks gebruikt, waardoor uw logo onbewust in beeld komt bij verschillende mensen. Met een winkeltas met foto valt u op in de menigte en vergroot u uw bereik. Het relatiegeschenk boodschappentas is ook geschikt als give away op bijvoorbeeld een opendeurdag, een marketingactie of een beurs. Vul de shoppingtas dan bijvoorbeeld vooraf met andere weggevertjes, zoals bedrukte sleutelhangers en pennen met opdruk. Uw relaties kunnen verder alles kwijt in de handige bedrukte boodschappentassen. Uiteraard kunnen wij de winkeltassen bedrukken met uw logo, naam en/of andere originele tekst.

Van winkeltas met foto tot bedrukte boodschappentassen

In het brede assortiment vindt u altijd een relatiegeschenk boodschappentas die bij u en uw doelgroep past. Zo kunt u bijvoorbeeld een praktische opvouwbare boodschappentas bedrukken. Dit compacte tasje past eenvoudig in de handtas en wordt dus sneller meegenomen. Naast de opvouwbare boodschappentas relatiegeschenk kunt u ook een grote shopping bag bedrukken. Deze zijn erg handig bij het doen van boodschappen. U kunt de shopper tassen bedrukken met uw logo en/of een originele tekst. Bent u op zoek naar een uniek geschenk? Verras uw relaties dan met een gepersonaliseerde handtas. Een handtas met foto of naam heeft een grote impact op al uw relaties. Combineer uw bedrukte shoppingtas ook eens met een bedrukte portemonnee of een creditcardhouder met opdruk voor een complete winkelervaring in stijl.

Bedrukte draagtassen zijn multi-inzetbaar

Naast de big shoppers kunt u ook kiezen voor compacte draagtassen. De bedrukte draagtassen zijn zeer geschikt om in te zetten voor promotionele doeleinden. Door een draagtas met logo te bedrukken krijgt u een weggever in handen waarmee uw naamsbekendheid wordt verhoogd. Voornamelijk op beurzen en open dagen is dit een populaire weggever. U kunt de draagtas laten bedrukken zoals u zelf wilt. Denk bijvoorbeeld aan draagtassen bedrukt met uw logo of bedrijfsnaam, maar u kunt ze ook laten bedrukken met een originele tekst. De mogelijkheden voor gepersonaliseerde draagtassen en boodschappentassen zijn eindeloos en wij denken graag met u mee.

Uw bedrukte winkelzakken bestelt u gemakkelijk online

Een compacte draagtas of grote boodschappentas bedrukt met logo is eenvoudig te bestellen. U kiest online de draagtas of boodschappentas die bij u past en geeft tijdens het bestelproces aan hoe u deze wilt laten bedrukken. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een digitale drukproef ter controle. Wij zullen de boodschappentassen bedrukken na uw akkoord op de drukproef. Zo heeft u snel uw perfecte draagtas of boodschappentas met opdruk in huis.