Creditcardhouders bedrukken

Een zakelijk en praktisch geschenk geven? De onderstaande creditcardhouders zijn te bedrukken met uw logo en/of tekst.

(17 artikelen gevonden)

Pagina's

Creditcardhouder bedrukken met logo of tekst

In de huidige samenleving wordt er steeds minder contant betaald. Die trend zorgt ervoor dat de vraag en populariteit van creditcardhouders flink is gestegen. Bovendien is de creditcardhouder niet alleen geschikt voor het opbergen van betaalpassen. Ook betaalpassen voor het openbaar vervoer, rijbewijzen, klantenkaarten etc. kunnen hierin opgeborgen worden. De pashouders zijn compact, bieden ruimte voor verschillende pasjes en kunnen gemakkelijk meegenomen worden in de jas of tas. Het is dus niet voor niets dat er steeds meer mensen een creditcardhouder verkiezen boven een portemonnee.

Bescherm uw relaties met creditcardhouders met RFID-bescherming

Betalen met de pas in plaats van contant komt niet zonder risico. Zeker met de introductie van contactloos betalen is het steeds gemakkelijker geworden voor hackers om uw gegevens te onderscheppen. Door uw pasjes op te bergen in een creditcardhouder met RFID-bescherming voorkomt u skimming en blijven al uw gegevens veilig. De meeste creditcardhouders zijn voorzien van deze RFID-bescherming, wat het een zeer gewild artikel maakt bij een brede doelgroep. Door de creditcardhouders te bedrukken met logo en/of tekst kiest u voor een uitermate geschikte weggever voor op beurzen, open dagen en andere gelegenheden. Dat stukje veiligheid waar u als schenker aan denkt, zal zeker gewaardeerd worden door de ontvanger.

Voor iedere doelgroep een passende pasjeshouder

Creditcardhouders zijn er in allerlei vormen, maten en kleuren. In het assortiment ontdekt u een breed aanbod creditcardhouders. Dankzij de ruime keuze is hier voor iedere doelgroep en doelstelling een passende pashouder te vinden. Kies bijvoorbeeld voor een eenvoudige sleeve met een mooie grote opdruk van uw logo en/of tekst en geef deze weg als promotieartikel op beurzen en andere evenementen. Of ga juist voor een stijlvolle lederen creditcardhouder met een luxe gravering en geef deze weg als relatiegeschenk op een eindejaars- of netwerkdrink. Dit luxegeschenk zal zeker gewaardeerd worden en u zult hiermee nog lang onder de aandacht komen bij uw relaties.

Uw bedrukte creditcardhouders supersnel in huis

Tijdens ons online bestelproces geeft u precies aan hoe u uw creditcardhouders wil laten bedrukken. Kiest u voor een bedrukking in huisstijlkleuren of juist voor een luxegravering? Alles is mogelijk. Nadat u uw digitale drukproef heeft goedgekeurd, starten wij het drukproces. Hierdoor weet u van te voren precies hoe uw bedrukte creditcardhouder eruit komt te zien en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Na goedkeuring van de drukproef duur het 5 tot 8 werkdagen voordat u uw bedrukte relatiegeschenken in huis heeft.  U kunt dus binnen no-time starten met uw marketingactie!