Opvouwbare tassen bedrukken

Praktisch en compact! Laat ook opvouwbare tassen bedrukken met logo en/of tekst. Ideaal als promotiemiddel.

(12 artikelen gevonden)

Opvouwbare tasjes bedrukken voor een groot bereik

Bijna iedere Belg heeft er wel één, een opvouwbare boodschappentas. Zeker na het verbod op plastic zakjes is dit geschenk ontzettend populair geworden. Het is een duurzaam alternatief dat keer op keer gebruikt kan worden. Hierdoor is de opvouwbare tas perfect om in te zetten als promotieartikel of relatiegeschenk. Wanneer u het opvouwbaar tasje met logo, bedrijfsnaam of tekst laat bedrukken,  kan u er zeker van zijn dat uw opdruk meerdere malen in beeld komt. Daarnaast wordt het tasje gebruikt in de winkelstraten, waardoor uw logo niet alleen bij de ontvanger in beeld komt, maar ook bij een heleboel andere mensen. Doordat uw logo herhaaldelijk in beeld komt bij een grote doelgroep zal de herkenbaarheid van uw merk verhogen en daarmee op lange termijn ook uw naamsbekendheid. Dat maakt het opvouwbare tasje een perfecte promotionele weggever.

Kies uit een groot assortiment uw opvouwbare boodschappentas als geschenk

Wij bieden u een breed assortiment relatiegeschenk tassen aan. Binnen dat assortiment vindt u deze speciale selectie van opvouwbare tassen. Het voordeel van opvouwbare tassen is dat ze gemakkelijk mee te nemen zijn. De opvouwbare tassen zijn er in allerlei soorten, maten en designs. Zo vindt u hier compacte tasjes met sleutelhanger of karabijnhaak, die u eenvoudig aan een jas  kan hangen. Hierdoor heeft uw relatie de tasjes altijd bij de hand en zijn zij altijd voorbereid. Naast de traditionele designs bieden wij u ook tasjes met een unieke uitstraling, zoals de opvouwbare tasjes in de vorm van fruit. Hiermee zult u zeker opvallen! Voor iedere doelstelling en doelgroep hebben wij een passend opvouwbaar tasje.

Bedruk uw opvouwbaar tasje met logo en/of tekst

Uw opvouwbare tasje maakt u helemaal uniek door hier uw logo en/of tekst op te laten drukken. De bedrukking van uw logo en/of tekst zorgt ervoor dat u nog lang onder de aandacht blijft bij uw doelgroep. Hier haalt u op lange termijn alleen maar profijt uit. U kunt de opvouwbare boodschappentas bedrukken op het hoesje, maar het is bij sommige artikelen zelfs mogelijk om het gehele tasje te bedrukken. Heeft u hier specifieke wensen voor? Dan kan u altijd contact met ons opnemen voor persoonlijk advies op maat.

Uw bedrukte tassen binnen enkele dagen in huis

Via de webshop plaatst u uw bestelling zeer eenvoudig. Tijdens uw bestelling geeft u alle wensen op. Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, zullen wij op basis van uw wensen een digitale drukproef opmaken. Dit is een digitaal voorbeeld van uw opvouwbare boodschappentas met logo. Pas wanneer u 100% tevreden bent met de drukproef zullen wij de opvouwbare tasjes bedrukken. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Na akkoord van de drukproef duur het ca. 8 werkdagen voordat u uw opvouwbare tasjes in huis heeft.