Pennen bedrukken

Bedrukte pennen zijn zeer geschikte relatiegeschenken. Ontdek hier de balpennen in verschillende modellen, kleuren en prijzen.

(175 artikelen gevonden)

Pagina's

Pen met logo bedrukken, een onbeschrijfbaar relatiegeschenk

Een pen kunt u altijd, op ieder moment, als relatiegeschenk inzetten. Het is een handig en gewaardeerd cadeau voor al uw relaties en medewerkers en bovendien is pennen bedrukken met logo niet duur. De balpennen met logo zijn zeer geschikt als weggever op beurzen en tijdens opendeurdagen, maar een pen met tekst doet het ook goed als promotiemiddel tijdens een grote marketingactie. Bedrukte pennen zijn veelzijdig en passen bij iedere doelgroep. Bovendien wordt een pen met opdruk lang gebruikt en kent deze tijdens zijn levensduur gemiddeld zeven gebruikers. Zo profiteert u met één bedrukte stylo met naam van een groot bereik. In ons assortiment vindt u nog originele diverse schrijfwaren die men kan bedrukken voor uw relaties.

Breed assortiment promotie pennen

De reclame pen, of promotiepen, is al jaren een echte topper onder de relatiegeschenken. Het is een fijn en handig cadeau, waarmee u uw relaties en medewerkers urenlang schrijfplezier bezorgt. In het assortiment promotiepennen vindt u allerlei stylo’s die u kunt laten bedrukken met uw eigen logo en/of tekst. Tevens vindt u hier reclame pennen met opdruk voor specifieke branches, zoals de balpen Kartomini voor MVO en de Balpen Car Key voor de autobranche. Ook bieden wij u diverse goedkope reclame pennen. Ideaal voor een specifiek budget. Ook als u opzoek bent naar een luxe promotie pen kunt u bij ons terecht. Zo kunnen wij een Parker pen bedrukken goedkoop voor een speciale gelegenheid, maar u kunt ook kwalitatieve bic pennen laten bedrukken met logo voor een leuke actie. Het assortiment promo pennen is zeer veelzijdig en u vindt er altijd een promo pen die bij u past.

Een bedrukte balpen voor alle gelegenheden

Bent u ooit op een beurs geweest waarbij er geen bedrukte balpen uitgedeeld werd? Wij niet. Want een balpen met opdruk is nou eenmaal een populair en zeer effectieve weggever. De balpennen doen het zeer goed op zakelijke evenementen, zoals beurzen, seminars en netwerkborrels. Daarnaast kunnen de bedrukte balpennen ook perfect uitgedeeld worden tijdens bijvoorbeeld informatieavonden op scholen of trainingen. Maar denk ook eens aan een luxe Parker pen met gravering om weg te geven tijdens een jubileum. Voor ieder moment en iedere gelegenheid is er een passende balpen te vinden.

Gepersonaliseerde pennen voor iedere relatie

Wilt u uw relaties echt een uniek cadeau schenken? Dan is een gepersonaliseerde pen misschien wel precies wat u zoekt. U kunt een balpen met naam laten graveren, maar u kunt ook een unieke boodschap op de pen laten plaatsen. Gepersonaliseerde balpennen zijn originele geschenken en passen bij iedere gelegenheid. Een pen met naam erop is een geschenk die uw relaties lang bij blijft. U kunt een pen personaliseren op allerlei manieren voor diverse gelegenheden. Schenk uw relaties bijvoorbeeld een pen met naam tijdens een jubileum of verras de jarige collega eens met een gepersonaliseerde balpen. Bekijk ook zeker onze bedrukte pennensets als origineel en compleet geschenk.

Pennen bedrukken goedkoop kleine oplage

Als u specifiek opzoek bent naar balpennen met opdruk voor een kleine actie of doelgroep, dan kunt u bij ons pennen bedrukken in kleine aantallen. De bedrukte pennen zijn vaak vanaf 500 stuks te bestellen, maar wij bieden u ook pennen met kleine aantallen. Pennen bedrukken 100 stuks? Dat kan! U kunt verschillende balpennen laten bedrukken vanaf een lage oplage. De balpen India is zeer stijlvol en al vanaf 100 stuks te bedrukken.

Hoeveel kost pennen bedrukken?

Een promotiepen met opdruk kan variëren van heel goedkoop tot wat duurder. Dit is sterk afhankelijk van de pen die u kiest en welke opdrukwensen u heeft. U kunt direct online de goedkope pennen met logo bestellen. Dit kan in kleine en grote aantallen. U kunt bijvoorbeeld uw balpennen bedrukken vanaf 50 stuks, de minimale afname. De balpen Satinato heeft u al met opdruk voor € 120,50. Dat is nog eens goedkoop pennen laten bedrukken.

Hoe pennen bedrukken?

Pennen met logo, pennen met naam, pennen in kleine oplage. Zoals u hierboven hebt kunnen lezen zijn er verschillende mogelijkheden wanneer u een bedrukte pen wilt inzetten voor uw marketingacties. De meest traditionele techniek, welke nu nog steeds gebruikt wordt, is tampondruk. Met deze druktechniek kunt u pennen laten bedrukken in uw eigen PMS kleuren, waarbij uw logo als het ware op de pen wordt gestempeld. Daarnaast is het ook mogelijk om pennen digitaal te printen. Hierbij geniet u van een full colour opdruk, waardoor het zelfs mogelijk zou zijn om een foto op de pen te drukken. En als laatste lichten wij nog graveren uit. Hierbij wordt uw logo of tekst in de pen gelaserd voor een duurzame inscriptie.

Goedkope pennen met opdruk? Bestel direct online

U kunt goedkoop pennen bedrukken in kleine oplage, maar wij kunnen ook eenvoudig en snel grote partijen stylo’s bedrukken. Op die manier ontvangt u steeds vrij snel uw pennen met tekst, logo, naam of zelfs pennen met foto. Tijdens uw bestelling kunt u precies aangeven wat uw wensen voor de relatiegeschenk pennen zijn. Ook heeft u de mogelijkheid om een gratis en vrijblijvende drukproef vooraf aan te vragen. Zo kunt u precies zien hoe uw bedrukte balpennen eruit komen te zien. Heeft u uw pennen relatiegeschenken nog niet gevonden? Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies en een offerte op maat. Wij helpen u de juiste bedrukte balpen te vinden.