Beauty relatiegeschenken bedrukken

Alles voor uw nagels! Verras uw relaties met leuke en handige manicuresetjes bedrukt met uw logo en/of tekst.

(66 artikelen gevonden)

Pagina's

Beauty relatiegeschenken: een mooi gebaar

Als u uw relaties echt eens wilt verwennen, dan zijn beauty geschenken niet weg te denken. U kunt niet alleen de vrouwelijke doelgroep blij maken met een gepersonaliseerd beauty geschenk. Er zijn ook genoeg mannen die dit geschenk kunnen waarderen. Zo is een spiegel met opdruk al een leuk en vooral praktisch geschenk dat door iedereen met open armen wordt ontvangen. Met de unieke relatiegeschenken maakt u zeker beauty reclame. Een origineel gebaar voor een mooie wereld! Uiteraard kunnen wij uw relatiegeschenk spiegel en/of nagelvijl bedrukken met uw eigen logo, waardoor u altijd profiteert van een groot bereik.

Bedrukte spiegel en meer voor alle schoonheidssalons

Zeker wanneer u werkzaam bent in de verzorgingsbranche is een gepersonaliseerde spiegel of manicuresetje een leuk geschenk om weg te geven. Geeft de reclame beauty geschenkjes bijvoorbeeld weg op een beurs of evenement. Daarnaast zijn de accessoires, zoals de spiegeltjes met logo, ook geschikt om weg te geven tijdens een ladies night. U kunt bijvoorbeeld de zakspiegel bedrukken met een leuke vrouwenquote. De spiegel met tekst is een blijvende herinnering aan uw merk. Om uw relaties echt te verwennen kunt u er ook voor kiezen om een luxe wellness set cadeau te geven. Erg leuk om te combineren met een bedrukte handdoek.

Uw beauty geschenkjes bestelt u eenvoudig online

Of het nu gaat om een spiegel met bedrukking of een compleet manicuresetje, alles is direct online te bestellen. Hier kunt u op uw gemak zelf invoeren wat het gewenste aantal, kleur en uiteraard opdruk is. Om uw beauty en spiegel bedankjes te beoordeling ontvangt u van ons een drukproef ter goedkeuring alvorens wij bedrukken. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.  Voor een persoonlijk advies op maat kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers.