Textiel bedrukken

Promotietextiel bedrukken met uw eigen logo of tekst

Bedrukt textiel is al jarenlang een succesvol relatiegeschenk. Met de juiste textielbedrukking kan dit zorgen voor jarenlange zichtbaarheid bij verschillende doelgroepen. Bedrukte textiel heeft een groot effect. Bij het uitdelen zorgt het direct voor een betrokken gevoel. Promotie kleding wordt na ontvangst nog vaak gedragen. Denk bijvoorbeeld aan sportshirtjes met het schoollogo of een leuke polo voor een evenement. Reclame textiel met naam, logo of tekst zijn van begin tot eind een groot succes. Wilt u ook textiel laten bedrukken? Kies dan uit een breed assortiment uw promotie kledij.

(258 artikelen gevonden)

Pagina's

Reclame op kledij laten bedrukken voor promotieteams

Gepersonaliseerd textiel is onmisbaar bij een marketingactie of evenementen. Laat kledij bedrukken om uw actie extra lading te geven. Kies voor leuke reclame kleren in de huisstijl van uw organisatie en laat de kledij met logo bedrukken. U kunt ook de reclame kleding met eigen tekst bedrukken. Bijvoorbeeld met de naam van uw actie, een call-to-action of de website van uw organisatie. Laat ook de kledij personaliseren. Door uw medewerkers naam op kledij te drukken kunnen mensen hun persoonlijk aanspreken, wat direct voor meer betrokkenheid zorgt. Voor iedere actie of evenement hebben wij passende textiel relatiegeschenken in het assortiment.

Ruime keuze aan gepersonaliseerde kleding  voor iedere gelegenheid

Relatiegeschenken kleding is niet alleen geschikt voor promotieactie, maar ook voor bijvoorbeeld kleine sportclubs, teams etc. Laat bijvoorbeeld verschillende kleuren textiel drukken en verdeel uw medewerkers in teams voor een teambuilding uitje. Ook in het onderwijs is bedrukte kledij een passend geschenk. U kunt bijvoorbeeld kleding laten drukken met het schoollogo, zodat de leerlingen goed zichtbaar blijven bij schooluitjes. Zo is kleding reclame niet alleen voor publiciteit, maar ook voor functionaliteit. Is het assortiment kunt u kiezen uit talloze relatiegeschenken textiel in allerlei soorten en maten.

Kleren laten bedrukken in verschillende maten

Bij Van Helden kan je kleren bedrukken in verschillende maten van XS tot 3XL. Grote of kleine maten kleren met naam bedrukken zal ervoor zorgen dat iedereen een gepast model heeft. Indien je jouw kleren wenst te bedrukken met tekst of naam kan je gerust aangeven welk maatje welke naam of tekst moet krijgen.

Uw relatiegeschenk textiel bestelt u eenvoudig online

Nadat u uw keuze hebt kunnen maken of u nu een trui, pet hemd of jas wil bedrukken, is het heel eenvoudig om textiel bedrukken online af te ronden. U kunt precies aangeven hoe u uw textiel bedrukt wilt hebben. Laat uw kleding bedrukken met uw eigen logo en/of tekst. Kies ook het aantal reclame kledij, de maten en de kleuren. Na het plaatsen van uw bestelling maken wij een digitale drukproef ter goedkeuring. Het bedrukken van textiel begint pas na uw goedkeuring. Om een extra goed gevoel te krijgen bij uw bedrukte kleding kunt u de kledingstukken ook komen bekijken in onze showroom. Onze medewerkers zullen u adviseren en ervoor zorgen dat uw textiel bedrukking een succes wordt. Uiteraard is het ook mogelijk om op voorhand een online offerte aan te vragen.