Ecologische en duurzame relatiegeschenken

Duurzame relatiegeschenken bedrukt met uw logo

De eco relatiegeschenken zijn perfecte middelen om de buitenwereld te laten zien dat u bewust bezig bent met MVO. De groene cadeaus zijn moderne en trendy artikelen gemaakt van duurzame of gerecyclede materialen. Uw relaties zullen deze duurzame kado’s zeker waarderen. Niet alleen omdat deze artikelen leuk en praktisch zijn, maar ook omdat ze hiermee een bijdrage leveren aan hun omgeving omdat het relatiegeschenk duurzaam is. Het duurzame cadeau wordt nog beter wanneer u deze laat bedrukken met uw eigen logo en/of tekst. 

(277 artikelen gevonden)

Pagina's

Ecologische cadeaus met een dubbele boodschap

Het duurzame relatiegeschenk is onmisbaar voor de maatschappelijk verantwoorde ondernemer. De relatiegeschenken hebben een dubbele functie. Ze laten niet alleen zien dat u duurzaam onderneemt en bewust bezig bent met het milieu, maar het zorgt ook voor naamsbekendheid en herkenbaarheid bij uw relaties. Helemaal wanneer u het duurzame relatiegeschenk met logo en/of (bedrijfs-)naam laat bedrukken.

Het assortiment bestaat uit diverse soorten geschenken. De duurzame pennen en notitieboekjes zijn ideaal voor bijvoorbeeld scholieren of op kantoor. Ook wanneer u opzoek bent naar promotionele hulpmiddelen kunt u in het assortiment duurzame relatiegeschenken terecht. Zo kunt u kiezen uit diverse eco tassen voor bijvoorbeeld open dagen of beurzen.

Uw groene relatiegeschenken direct online besteld

In het kader van MVO gaan wij geen onnodig papierwerk doen. Daarom kunt u heel eenvoudig en direct online uw eco relatiegeschenken bestellen. Hier kunt u precies aangeven wat uw gewenste aantal, kleur en opdruk is. Wij zorgen ervoor dat uw relatiegeschenken met zorg worden bedrukt. Bovendien ontvangt u altijd een drukproef ter goedkeuring, zodat u van te voren precies kunt zien of het bedrukte geschenk aan uw wensen voldoet.

Ontdek alles over de verschillende duurzame relatiegeschenken in deze video: