Paraplu's bedrukken

Paraplu laten bedrukken? Met logo of tekst voor een groot bereik

Een paraplu met logo is een praktisch geschenk om weg te geven aan uw relaties. Zeker tijdens de regenachtige dagen komt deze goed van pas. De paraplu kan op verschillende segmenten bedrukt worden. Bij iedere gebruik zal uw bedrukking dan ook goed in beeld komen. Een paraplu met bedrijfslogo zorgt dus voor een win-win situatie. Uw relaties blijven lekker droog terwijl u profiteert van tastbaar bereik waarbij uw naamsbekendheid wordt vergroot.

(70 artikelen gevonden)

Pagina's

Waardeer uw klant met een gepersonaliseerde paraplu

De paraplu bedrukt met logo en/of tekst kunt u weggeven als relatiegeschenk op beurzen, evenementen en open dagen. Er is altijd wel een goed moment om uw relaties te verrassen met een gepersonaliseerde paraplu. De paraplu’s zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Zo kunt u een stormparaplu bedrukken als luxe geschenk of u laat een opvouwbare paraplu bedrukken als leuke weggever. Geef het relatiegeschenk bijvoorbeeld weg in de retail, als extraatje bij een aankoop. Uw relaties zullen de bedrukte paraplu zeker waarderen. Vooral in de herfst is dit een zeer gewaardeerd geschenk.

Uw paraplu relatiegeschenk bestelt u eenvoudig online

Uw relatiegeschenken paraplu is eenvoudig en snel online te bestellen. Tijdens het plaatsen van uw bestelling kunt u ons precies aangeven hoe u de paraplu wil laten bedrukken. Hier geeft u ook de gewenste aantallen, kleuren etc. aan. Wij sturen u altijd een digitale drukproef ter goedkeuring. Zo kunt u precies zien hoe uw paraplu met bedrukking eruit komt te zien. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan altijd voor u klaar met een persoonlijk advies en een offerte op maat.