Originele relatiegeschenken bedrukken met uw logo of tekst

Op zoek naar een echt origineel relatiegeschenk? Wanneer u uw doelgroep echt wilt verrassen kiest u voor iets waarmee u extra goed opvalt. Originele relatiegeschenken doen het altijd goed op evenementen, zoals beurzen, opendeurdagen en seminars. Het zijn items waarmee u de aandacht van uw doelgroep trekt en vasthoudt en dat heeft een positieve invloed op uw naamsbekendheid. Bovendien is de keuze van originele relatiegeschenken zeer divers, waardoor u altijd een geschenk kunt kiezen dat bij u past.

Originele gadgets voor ieder bedrijf

Binnen ons aanbod  vindt u een grote diversiteit aan originele relatiegeschenken. De geschenken zijn er in alle soorten en maten. Het aanbod varieert van originele weggevertjes, zoals mintblikjes in unieke vormen en multifunctionele sleutelhangers tot originele gadgets, zoals duurzame powerbanks en USB-sticks in alle soorten en maten. Voor ieder bedrijf, doelgroep en doel is een passend relatiegeschenk te vinden. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een uniek relatiegeschenk voor kerst of voor een originele gadget voor een beurs. Laat bijvoorbeeld een mintcard bedrukken met je contactgegevens en zet deze in als visitekaartje. Hiermee trek je meer aandacht dan met een ‘normale’ visitekaartje. De mogelijkheden voor de inzet van originele relatiegeschenken zijn eindeloos. Door een geschenk te kiezen dat precies bij uw organisatie past, kunt u het verschil maken

Top 5 originele relatiegeschenken:

Originele relatiecadeaus voor iedere doelgroep

Zoals u kunt zien is het aanbod originele relatiegeschenken ontzetten divers. Het gaat van kleine relatiecadeaus tot exclusieve weggevers. Dit diverse aanbod zorgt ervoor dat u voor iedere doelgroep en gelegenheid een passen en origineel relatiecadeau kunt vinden. Wilt u bijvoorbeeld de jongere doelgroep verrassen, kies dan voor een originele gadget, zoals een bedrukte powerbank. Wilt u nieuwe klanten werven kies dan voor één van onze originele relatiecadeau weggevers, zoals bedrukte sleutelhangers. Welk doelgroep u ook heeft, met meer dan 2.000 verschillende relatiegeschenk in ons assortiment vind u altijd een cadeau dat bij u past.

Laat uw originele relatiegeschenken met logo bedrukken

Originele relatiegeschenken zijn een aanwinst voor bedrijven. Met een uniek weggevertje zal uw naam absoluut blijven hangen. Helemaal wanneer u een origineel relatiegeschenk laat bedrukken met uw eigen logo en/of tekst. Ook met behulp van de opdruk kan je van een geschenk een origineel relatiegeschenk maken. Laat bijvoorbeeld een pen bedrukken met een leuke quote en uw logo. Hiermee wordt het een echt persoonlijk geschenk waarmee u altijd de juiste noot raakt bij de ontvanger.

Alle originele gadgets en relatiegeschenken bestelt u online

Via de webshop kunt u heel eenvoudig uw eigen originele relatiegeschenken bestellen. Binnen enkele stappen geeft u hierbij uw eigen wensen aan. Denk bijvoorbeeld aan de gewenste aantallen, opdruk en kleuren. Wanneer wij uw bestelling hebben ontvangen zal onze studio een digitale drukproef opmaken. Hierop kunt u precies zien hoe uw originele relatiegeschenk met logo of tekst eruit komt te zien. Pas wanneer u helemaal tevreden bent met het voorbeeld zullen wij het drukproces starten. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Uiteraard kunt u voor een persoonlijk advies op maat altijd contact met ons opnemen.