Met deze tips trekt u uw huisstijl door uw gehele organisatie

Uw huisstijl is een verlangstuk van de identiteit die u als organisatie wilt uitstralen. Het bepaalt ook voor een groot deel hoe uw doelgroep u ziet en heeft dus een groot effect op uw imago. Het huisstijl uit zich op allerlei manieren. Hoe u uw huisstijl kunt doortrekken in uw gehele organisatie en zo met een professionele uitstraling naar buiten kunt treden, vertellen wij u in dit artikel.

De aankleding van uw pand

Uw pand is wellicht een groot onderdeel waar uw identiteit naar voren dient te komen. Zeker wanneer u klanten op locatie ontvangt is dit een belangrijk visitekaartje waarmee u kunt laten zien waar u voor staat. Niet alleen het pand zelf, maar ook de aankleding hiervan is erg belangrijk. Besticker uw muur bijvoorbeeld met een leuke quote of uw pay-off of kies voor een mooie muurschildering waarmee u meer over uzelf kunt vertellen. Focust uw bedrijf zich bijvoorbeeld op groen en duurzaam dan kunt u prachtige groene bladeren op de muur laten schilden.

Daarnaast kunt u ook uw pand aankleding met behulp van accessoires. Zo is een klok bijvoorbeeld onmisbaar aan de muur. U kunt u klok laten bedrukken in full colour, waardoor uw huisstijl volledig terug kunt komen. Naast wanddecoratie, zoals bedrukte wandkalenders en klokken kunt u ook denken aan bijvoorbeeld vlaggen met logo om buiten u pand te hangen. Hiermee valt u zeker op!

Kantoorartikelen

Kantoorartikelen zijn de meest voordehandliggende artikelen om te personaliseren met uw logo en/of tekst. En dat is niet gek, want jarenlang laat dit al zien hoe effectief het is om deze artikelen te personaliseren naar uw eigen huisstijl. De meest populaire artikelen om te bedrukken zijn pennen en notitieboekjes, maar ook pennenbakjes en paperclips worden steeds populairder. Door deze kantoorartikelen te bedrukken komt u direct professioneel voor de dag. Dit heeft niet alleen een groot effect op de manier hoe uw klanten u zien, maar ook uw personeel zal zich sterker verbonden voelen met de organisatie en daardoor zelfverzekerder overkomen. Deze zelfverzekerde uitstraling zal direct een positief effect hebben op uw doelgroep.

Personeelskleding

Niet alleen op kantoor, maar ook daarbuiten kunt u uw huisstijl volledig tot uiting laten komen. Dit kan op verschillende manieren. De eerder genoemde bedrukte vlaggen zijn daar een goed voorbeeld van, maar denk ook aan het bestickeren van uw bedrijfsauto en het invoeren van bedrijfskleding. Met name personeel in de logistiek zijn een belangrijk visitekaartje voor uw organisatie. Kleed uw bezorgers bijvoorbeeld in een bedrukt t-shirt. Overal op straat zal uw logo of tekst in beeld komen en dat levert een positieve bijdrage aan uw naamsbekendheid.

Benieuwd naar nog meer mogelijkheden waarmee u uw huisstijl tot zijn recht kan laten komen? Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat of bezoek één van onze showrooms en laat u inspireren.