In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

3 extra’s om toe te voegen aan uw direct mailing

Met alle technologische ontwikkelingen is het geen ongewone trend dat er steeds meer marketing via online kanalen gaat, maar we mogen de offline kanalen zeker niet vergeten. De twee versterken elkaar, maar helaas is de kans wel groter dat een direct mailing of flyer snel in de papierbak verdwijnt. Door het toevoegen van een originele incentive zorgt u er niet alleen voor dan de impact van uw direct mailing groter wordt, maar het zorgt er ook voor dat u met uw bedrukte weggever nog lang in beeld blijft. Wij zetten de drie meest effectieve incentives op een rijtje.

Balpen bedrukkenBalpen Oslo

De balpen is een echte klassieker. Vooral de Balpen Oslo is een populaire weggever, dat veelvuldig wordt gespot op beurzen, seminars en open dagen. Dat is natuurlijk niet gek gezien het feit dat de pen duurzaam geproduceerd wordt en voorzien is van een praktische langschrijfvulling. Daarnaast kan de pen bedrukt worden door middel van Rondzeefdruk, waardoor de drukvlak op de houder extra groot is. Zo kunt u gemakkelijk uw logo en/of een leuke tekst kwijt op de pen. De populariteit en praktische eigenschappen van de pen zorgen er dan ook voor dat deze zeer geschikt is toe te voegen aan uw mailing.

Memoboekje bedrukkenMemoboekje memory

Een ander leuk artikel om toe te voegen aan uw brief of direct mailing is het memoboekje memory. Dankzij het platte design is dit een veel gebruikt artikel om toe te voegen aan de mailing. Daarnaast is het ook een heel praktisch geschenk dat nog veel gebruikt kan worden door de ontvanger. Wanneer u het memoboekje met logo laat bedrukken, profiteert u zeker van een langdurig bereik.

Tip: laat ook de boodschap van uw direct mailing bedrukken op het memoboekje om uw marketingactie extra lading te geven.

SleutelhangerSleutelhanger bedrukken

De sleutelhanger mag zeker niet in dit rijtje ontbreken. De sleutelhangers zijn er in allerlei vormen en maten, maar de sleutelhangers met het platte design zijn zeer geschikt om toe te voegen aan uw mailing. De Transparante sleutelhanger Crystal is ons Toppertje. Deze sleutelhanger zorgt net voor dat bobbelig effect in de mailing wat direct de aandacht trekt van de ontvanger. Bovendien wordt de sleutelhanger bedrukt door middel van een papieren inlay, die in full colour gedrukt kan worden.

Naast deze drie leuke extra’s om toe te voegen, zijn er nog vele andere weggevers die toegevoegd kunnen worden aan uw mailing. Wij helpen u graag verder om een geschenk te vinden die precies bij uw organisatie en boodschap past. Neem contact met ons op voor een advies op maat.

Back to top