Aanstekers bedrukken

Standaard briquets of multifunctionele aanstekers. Een ruim assortiment briquets die u kunt laten bedrukken met uw logo.

(16 artikelen gevonden)

Pagina's

Aanstekers bedrukken als give away of geschenk

Een bedrukte aansteker met logo is één van de meest populaire premiums. De relatiegeschenk aansteker wordt overal weggegeven, op beurzen, in cafés en zelfs bij barbecuepakketten. U kunt de aanstekers laten bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo of een leuke tekst. De aansteker met opdruk wordt zeker gewaardeerd door uw relaties. Bovendien zorgen deze reclame aanstekers voor een groot bereik en naamsbekendheid doordat de bedrukte aanstekers vaak ook doorgegeven worden van hand tot hand.

Heeft u aanstekers met logo nodig voor een beurs of bent u opzoek van relatiegeschenken aanstekers voor de vaste klanten van uw café? Voor iedere gelegenheid vindt u passende promotieaanstekers. Bij ons kunt u diverse goedkope aanstekers bedrukken in kleine oplage. U kunt bijvoorbeeld aanstekers bedrukken 100 stuks. Daarnaast kunt u ook diverse barbecue aanstekers bedrukken 50 stuks, zo bestelt u nooit te veel. De aanstekers drukken wij voor u zeer voordelig in onze eigen drukkerijen.

Gepersonaliseerde aansteker met foto of naam

Een selectie van onze aanstekers kunnen in full colour bedrukt worden. Hierdoor kunt u de aanstekers bedrukken met uw logo of zelf naar wens personaliseren. Zo kunt u kiezen voor een aansteker met naam of zelfs voor een aansteker met foto. Op de digitale printer kunnen wij heel eenvoudig een foto op een aansteker bedrukken. De gepersonaliseerde aanstekers hebben een nog grotere impact op uw relaties.
Tip: laat ook aanstekers met naam bedrukken, zodat iedere relatie zijn eigen persoonlijke aansteker heeft.

Zippo met naam bedrukken voor optimaal bereik

Waar u ze ook weg geeft, met een gepersonaliseerde zippo profiteert u altijd van een groot bereik. In het assortiment vindt u diverse zippo’s met meerdere functie, zoals de aansteker met flesopener. Een zippo met opdruk is perfect om weg te geven op beurzen. Wanneer u de aanstekers laat bedrukken met naam is dit ook een leuk geschenkje om weg te geven tijdens bijvoorbeeld pubquizes. Laat de zippo bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo en/of een andere leuke tekst. U kunt ook een foto op zippo personaliseren voor een unieke uitstraling.

Luciferdoosjes bedrukken voor iedere huishouden

Naast de vele promotie aanstekers, kunt u bij ons ook luciferdoosjes bedrukken. De bedrukte lucifers zijn praktische geschenken en horen in iedere huishouden thuis. De gepersonaliseerde luciferdoosjes hebben een grote impact op uw relaties. Bovendien komen de luciferdoosjes steeds opnieuw in beeld, waardoor ze zorgen voor een groot bereik.

Online aanstekers bedrukken?

Uw aansteker relatiegeschenk bestelt u eenvoudig online. Hier kunt u op uw gemak al uw wensen doorgeven. U kunt de aanstekers laten bedrukken, maar zij kunnen ook onbedrukt besteld worden. Geef direct online uw wensen aan en wij sturen u geheel vrijblijvend een offerte op maat.