Overige kledij bedrukken

Promotiekleding en promotietextiel. Bekijk hieronder het volledig assortiment textiel en laat u verrassen.

(26 artikelen gevonden)

Pagina's

Promotiekleding met opdruk, zoals bedrukte slabbetjes, handschoenen en meer

Promotie kleding is één van de populairste relatiegeschenken. Deze artikelen worden vaak bedrukt voor intern gebruik, bijvoorbeeld als werkkleding of voor promotieteams. Ook worden t-shirts en andere promotie kleding steeds waker weggegeven als relatiegeschenk tijdens speciale gelegenheden en evenementen. Zo kunt u slabbetjes bedrukken als geschenk voor jonge moeders. Of kies voor een generiek winters geschenk, zoals handschoenen met logo.

Van zitzak met naam tot gepersonaliseerde slabbetjes met opdruk

Het assortiment is zeer breed. Voor iedere gelegenheid en doelgroep vindt u een passend geschenk. Voor de wat iedere doelgroep vindt u hier leuke geschenken om weg te geven. Zo hebben wij een unieke zitzak in het assortiment. U kunt de zitzak laten bedrukken met uw eigen logo en/of tekst. De zitzakken bedrukt met logo vallen zeker op en hebben een groot bereik. De zitzak met bedrukking helpen zeker bij het vergroten van uw naamsbekendheid. De gepersonaliseerde zitzak doet het vooral goed bij jongeren.

Uw bedrukte promotie textiel bestelt u eenvoudig online

Of u nu gaat voor een slabbetje met opdruk, een bedrukte handschoen of een zitzak bedrukt met logo, al uw promotie textiel kunt u online bestellen. Na uw keuze van het perfecte relatiegeschenk kunt u aangeven hoe u het artikel bedrukt wilt hebben. Ook geeft u hier de gewenste aantallen, kleuren etc. aan. U ontvangt altijd een drukproef ter controle. Pas na uw goedkeuring zullen wij de handschoenen, zitzakken en/of slabbetjes bedrukken. Voor persoonlijke advies en een offerte op maat kunt u contact met ons opnemen.