Rugzakken bedrukken

Een praktisch geschenk voor al uw relaties. Bekijk hier het volledig assortiment rugzakken en laat deze bedrukken.

(89 artikelen gevonden)

Pagina's

Rugzak met naam of logo bedrukken voor optimaal bereik

Een rugzak met opdruk is een praktisch geschenk om weg te geven. De bedrukte rugzak is ideaal bij een (team) uitje, een schoolreisje of op vakantie. Doordat de rugtas op ieder moment gebruikt kan worden is dit een zeer gewaardeerd geschenk. U kunt de relatiegeschenk rugzak bedrukken met uw eigen logo voor het vergroten van uw naamsbekendheid. Maar u kunt ook rugzakjes met naam of tekst bedrukken om aandacht te verkrijgen voor een speciale actie. De bedrukte rugtassen zijn geheel naar wens te personaliseren en daardoor een perfect relatiegeschenk om weg te geven.

Een gepersonaliseerde rugzak voor jong en oud

De rugzakken zijn in vele stijlen, maten en kleuren verkrijgbaar. Zo vindt u altijd een promotie rugzak die bij u en uw doelgroep past. De compacte kleurrijke tassen zijn bijvoorbeeld erg geschikt als relatiegeschenken rugzak bij kinderen. Zij kunnen de bedrukte rugtas gebruiken bij een schooluitje. Daarnaast zijn de kleine gepersonaliseerde rugzakjes erg geschikt als reclame rugzakjes. Deze kunt u vullen met folders en catalogi en uitdelen op de beurs. Ook voor de reizigers kunt u een rugzak met logo of tekst bedrukken. Bij ons kunt u alle rugzakken bedrukken en online bestellen.

Rugzak laten bedrukken? Nu met gratis drukproef vooraf

Verras uw relaties met een leuk relatiegeschenken rugzakje. Tijdens uw online bestelling kunt u precies aangeven of u een rugzakje met naam, tekst of logo wilt bestellen. U ontvangt altijd een drukproef vooraf, zodat u van te voren uw bedrukte rugzakken kunt beoordelen en aan kan geven of deze naar wens is. Bent u er nog niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze medewerkers voor persoonlijk advies en een offerte op maat.