Uw persoonlijke pennen graveren met logo, naam of tekst

Laat nu uw pennen graveren met logo of tekst en verras uw relaties met een persoonlijke pen met inscriptie. Van vulpennen tot balpennen. Hier vindt u een breed assortiment pennen die wij graveren met uw eigen logo, naam en/of andere tekst.

(43 artikelen gevonden)

Pagina's

De voordelen van gegraveerde pennen in het kort

Een gegraveerde pen is een uniek cadeau voor uw relaties. Laat de pen graveren met een originele boodschap, maar u kunt deze pennen ook personaliseren met naam. Een gegraveerde pen is dé uitkomst voor iedere gelegenheid, bijvoorbeeld bij een open dag, feest of training. U kunt ook pennen laten graveren met een leuke felicitatieboodschap. Hiermee verrast u uw medewerkers gegarandeerd op hun verjaardag. Met een gepersonaliseerde pen maakt u iedere relatie blij.

Voordelen van een gegraveerde pen

  • Persoonlijk, luxe, origineel
  • Te personaliseren met namen, teksten en logo
  • Maakt iedere gelegenheid bijzonder
  • Superscherp resultaat
  • Geschenkverpakking mogelijk
  • Snelle levering mogelijk in overleg

Luxe relatiegeschenk: gegraveerde pen met logo of tekst

Door uw relaties te verrassen met een luxe relatiegeschenk, werkt u op een unieke manier aan de band met uw relaties. Het is een persoonlijk cadeau en vooral een blijk van waardering voor een onvergetelijke samenwerking. Een luxe pen als deze zal zeker gewaardeerd worden door de ontvanger. Met een gegraveerde balpen zet u uw relaties echt in de bloemetjes. Dit is hét geschenk om weg te geven tijdens speciale gelegenheden. De pen met inscriptie is een praktisch gebruiksartikel dat dagelijks gebruikt wordt, alleen heeft deze dankzij de lasergravering een luxe en vooral persoonlijke uitstraling. Dat aspect levert een grote bijdrage aan de populariteit van de gegraveerde pen als relatiegeschenk.

Wij graveren pennen met naam, logo en/of andere tekst

Wanneer u een pen of vulpen wilt graveren, bent u hier aan het goede adres. Wij hebben een groot machinepark met verschillende graveermachines. Dankzij de speciale lasergraveermachine kunt u feilloos alle logo’s en teksten op de pennen graveren. De laser wordt aangestuurd door een computer, waardoor het resultaat er altijd strak uitziet. In ons machinepark hebben wij ook een galvo lasermachine staan. Hiermee kan je ook houten pennen laten graveren. Een natuurlijk en origineel relatiegeschenk voor speciale gelegenheden. Lasergravering zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling, maar ook het maakt het ook persoonlijk doordat ze gepersonaliseerd kunnen worden met naam.

Verras uw relaties met een gepersonaliseerde balpen

De gepersonaliseerde balpen is een origineel relatiegeschenk waarmee u altijd goed zit. Het is een zeer persoonlijk cadeau voor speciale gelegenheden. Zo kunt u de pen laten graveren met een persoonlijke felicitatie en de naam van uw medewerker en deze cadeau geven wanneer uw collega verjaart. Of laat een merkpen, zoals een Parker of Waterman, graveren met een naam en geef deze weg tijden een jubileumviering of als eindejaarsgeschenk. Met gegraveerde pennen heeft u voor iedere gelegenheid een geschenk in handen dat de ontvanger nog lang bij blijft. Dat zal uw naam en naamsbekendheid zeker ten goede komen.

Laat promotie- of luxe pennen graveren met uw boodschap

Welk doel u ook heeft, voor iedere gelegenheid is er in het brede assortiment een pen te vinden die bij u past. Zo kunt u kiezen voor een promotionele pen die het erg goed doet als weggevertje. Deze pen met inscriptie is dan ideaal om weg te geven na afloop van een workshop of een seminarie. Daarnaast kunt u ook kiezen voor luxe pennen. Laat bijvoorbeeld een Parker pen graveren en geef deze, zoals eerder genoemd, weg als jubileum- of eindejaargeschenk. Naast de luxe pennen, zoals Parker en Waterman pennen, kunt u ook makkelijk een pennenset graveren. Wanneer u deze laat personaliseren met naam, is het bijvoorbeeld een origineel examencadeau om uit te delen tijdens de diploma-uitreiking op scholen.

Balpen graveren? Bestel direct en snel online

Via onze webshop selecteert u geheel eenvoudig uw favoriete pen geeft u al uw wensen aan. Denk bijvoorbeeld aan de positie van uw gravure en de kleur van de pen. Wanneer wij uw bestelling hebben ontvangen, zullen wij een digitaal voorbeeld maken van uw gegraveerde pen. Zo heeft u een visueel voorbeeld in handen van het eindresultaat en kunt u beslissen of dit echt is wat u wilt laten graveren. Pas wanneer u 100% tevreden bent met de drukproef zullen wij de pennen laten graveren. Zo weet u zeker dat het eindresultaat aan al uw wensen voldoet en komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies en een offerte op maat