Pen graveren

Laat nu uw pennen graveren met logo of tekst en verras uw relaties met een persoonlijke pen met inscriptie.

(49 artikelen gevonden)

Pagina's

Luxe relatiegeschenk: gegraveerde pen met logo of tekst

Door uw relaties te verrassen met een luxe relatiegeschenk, werkt u op een unieke manier aan de band met uw relaties. Het is een blijk van waardering voor een onvergetelijke samenwerking. Dit zal zeker gewaardeerd worden door de ontvanger. Met een gegraveerde balpen zet u uw relaties echt in de bloemetjes. De pen met inscriptie is een praktisch gebruiksartikel dat dagelijks gebruikt wordt, alleen heeft deze dankzij de lasergravering een luxe en vooral persoonlijke uitstraling. Dat aspect levert een grote bijdrage aan de populariteit van de gegraveerde pen als relatiegeschenk.

Verras uw relaties met een gepersonaliseerde balpen

Dankzij de speciale lasergraveermachine kunt u feilloos alle logo’s en teksten op de pennen graveren. De laser wordt aangestuurd door een computer, waardoor het resultaat er altijd strak uitziet. Het mooie aan lasergravering is dat u uw pen kan graveren met naam. De gepersonaliseerde balpen is een origineel relatiegeschenk waarmee u altijd goed zit. Zo kunt u de pen laten graveren met een persoonlijke felicitatie en de naam van uw medewerker en deze cadeau geven wanneer uw collega verjaart. Zo heeft u voor iedere gelegenheid een geschenk in handen dat de ontvanger nog lang bij blijft. Dat zal uw naam en naamsbekendheid zeker ten goede komen.

Laat promotie- of luxe pennen graveren met uw boodschap

Welk doel u ook heeft, voor iedere gelegenheid is er in het brede assortiment een pen te vinden die bij u past. Zo kunt u kiezen voor een promotionele pen die het erg goed doet als weggevertje. Geef deze pen met inscriptie bijvoorbeeld weg na afloop van een workshop of een seminarie. Daarnaast kunt u ook kiezen voor luxe pennen. Laat bijvoorbeeld een Parker pen graveren en geef deze weg als jubileum- of eindejaargeschenk. Ook laat u makkelijk een pennenset graveren. Wanneer u deze laat personaliseren met naam, is het een origineel examencadeau om uit te delen tijdens de diploma-uitreiking op scholen.

Balpen graveren? Bestel direct en snel online

Via onze webshop selecteert u geheel eenvoudig uw favoriete pen geeft u al uw wensen aan. Denk bijvoorbeeld aan de positie van uw gravure en de kleur van de pen. Wanneer wij uw bestelling hebben ontvangen, zullen wij een digitaal voorbeeld maken van uw gegraveerde pen. Zo heeft u een visueel voorbeeld in handen van het eindresultaat en kunt u beslissen of dit echt is wat u wilt laten graveren. Pas wanneer u 100% tevreden bent met de drukproef zullen wij de pennen laten graveren. Zo weet u zeker dat het eindresultaat aan al uw wensen voldoet en komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies en een offerte op maat