Paraplu's bedrukken

Paraplus bedrukken? Een origineel geschenk voor uw relatiesHoudt uw relaties droog met bedrukte paraplu’s als relatiegeschenk. Ieder seizoen valt er wel een buitje. Een bedrukte paraplus kan daarom ideaal dienen als relatiegeschenk. Geef een paraplu met logo weg na een beurs, open dag of training. Uw relaties zullen aangenaam verrast worden. Uw relatiegeschenk wordt zeker gewaardeerd. De paraplu’s kunnen bedrukt worden met uw logo en/of tekst.

U vindt altijd een paraplu dat bij u past

Het assortiment paraplu’s is zeer uitgebreid. U vindt er vele verschillende soorten paraplu’s die elk weer passen bij een ander doelgroep. Wij bieden u o.a. opvouwbare paraplu’s, golfparaplu’s, stormparaplu’s en meer. Ook vindt u er luxe paraplu’s van merken zoalsSenz, Charles Dickens, Nike Golf, Balmain en Slazenger. U vindt altijd een paraplu dat bij u past. Of u nu kiest voor een simpele opvouwbare paraplu of een aerodynamische Senz stormparaplu, u vindt het allemaal bij Van Helden.

Laat vandaag nog uw paraplu bedrukken

U kunt de paraplu’s laten bedrukken met uw logo en/of tekst. Bedrukking is mogelijk op de segmenten van de paraplu (afhankelijk van het artikel). U kunt uw paraplu eenvoudig en direct online bestellen. Tijdens het bestelproces kunt u al uw wensen aangeven, zoals het aantal, de kleuren en de gewenste opdruk. Wij zorgen ervoor dat uw paraplu’s met zorg bedrukt worden. Voor een persoonlijk advies op maat kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs. Ook heeft u de mogelijkheid om een sample of offerte van uw gewenste artikel aan te vragen.