Paasgeschenken bedrukken

Verras uw relaties met een vrolijk en overheerlijk paasgeschenk. Van paaseieren tot chocoladepaashazen. Laat vandaag nog uw paasgeschenken bedrukken met logo en/of tekst en profiteer van een zoet resultaat.

(4 artikelen gevonden)

Wat is Pasen?

Op Pasen wordt de wederopstanding gevierd. Na één dag stilte zou Jezus zijn opgestaan uit zijn graf en beëindigd daarmee de vastenperiode met een paasfeest. Omdat zondag een rustdag is, is er een tweede dag achteraan geplakt. Zo kon men ook buiten de deur het paasfeest vieren. Tegenwoordig is Pasen een vrolijke bijeenkomst van familie en vrienden, dat vaak gepaard gaat met een heerlijke paasbrunch en uiteraard de zoektocht naar paaseieren. Dat laatste is een traditie dat is gestart vanuit het verleden, omdat met Pasen ook de start van de lente wordt gevierd.

Zo maakt u Pasen extra bijzonder

Al met al is Pasen een vrolijk feest waar menig mens blij van wordt. Deze dagen zijn, net als Kerstmis en Sinterklaas, perfect om uw relaties te verrassen met een uniek en passend relatiegeschenk. Eén van de leukste geschenken om weg te geven zijn uiteraard de paaseieren. Deze zoetzalige lekkernij is een klein weggevertje waar u werkelijk iedere doelgroep blij mee kunt maken. Jong en oud, man en vrouw, werkelijk iedereen smelt voor dit heerlijke geschenk. Maar naast paaseieren kunt u ook extra creatief zijn. Kies bijvoorbeeld voor een chocoladepaashaas of heerlijke snoepjes in vrolijke kleurtjes voor een extra lentegevoel. Voor iedere doelgroep en boodschap vindt u hier het beste paasgeschenk.

Laat uw paasgeschenken bedrukken met logo of tekst

Uw paasgeschenken worden extra uniek wanneer u ze laat bedrukken met uw eigen logo en/of tekst. Hiermee krijgen deze een persoonlijke uitstraling en wordt het als het ware een verlengstuk van uw merk. Bij een aantal paascadeaus is het zelfs mogelijk om deze te laten bedrukken in full colour. Hierbij geniet u van een waar fotokwaliteit en is het naast een opdruk van logo en/of tekst zelfs mogelijk om een afbeelding of foto op het artikel te laten drukken. De mogelijkheden voor bedrukte paasgeschenken zijn eindeloos.

Bestel uw passgeschenken direct online

Wanneer u uw paasgeschenken wilt laten bedrukken, kunt u deze heel eenvoudig via de webshop bestellen. In enkele stappen geeft u uw bedrukkingswensen, afleverdata etc. aan. Weet u het nog niet? Geen probleem. Neem dan gewoon even contact met ons op en dan helpen wij u verder. Wanneer wij uw bestelling hebben ontvangen maken wij eerste een digitale drukproef op. Dit is een voorbeeld waarop u kunt zien hoe uw bedrukte paasgeschenk eruit komt te zien. Pas wanneer u helemaal tevreden bent met dit voorbeeld zullen wij het drukproces starten. Zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan.