Kerstgeschenken personaliseren voor je relaties

Kerst is één van de mooiste tijden van het jaar. Het moment om je personeel en relaties te verrassen met unieke kerstgeschenken, luxe kerstpakketten en originele kerst gadgets. Laat je verrassen door het unieke kerstaanbod hieronder.

(31 artikelen gevonden)

Pagina's

Kerstcadeaus bedrukken met logo voor relaties en personeel

Kerstmis is altijd een mooie gelegenheid om uw relaties en personeel te verassen met een uniek geschenk. Elk jaar weer is dit het moment om uw waardering te blijken en uw relaties te versterken. De kerstcadeaus zijn warm en hebben vaak een sfeervolle en luxe uitstraling. Tijdens de december feestmaand staat alles in het teken van dankbaarheid. Er vinden verschillende gelegenheden plaats waarbij u uw relaties kunt verrassen met originele kerst relatiegeschenken. Denk bijvoorbeeld aan een leuk presentje bij het kerstpakket of een uniek kerstgeschenk voor het personeel bij de eindejaarsborrel. Wanneer u de kerst relatiegeschenken laat bedrukken met logo en/of tekst laat u een onvergetelijke indruk achter bij uw relaties.

Originele kerst relatiegeschenken en gadgets

In het ruime assortiment vindt u diverse kerst relatiegeschenken. Of u nu opzoek bent naar een sfeervol kerstcadeau of een leuke kerst gadget, hier vindt u altijd wat u zoekt. In het ruime assortiment vindt u diverse kaarsen, lampjes, kerstdecoratie en cadeauboxen. Voor ieder doelgroep vindt u hier een origineel kerstgeschenk. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een zakelijk kerstgeschenk voor uw personeel of u kunt kiezen voor een uniek kerstgeschenk waar u uw klanten mee kunt verrassen. Het is ook een leuk idee om te kiezen voor één van onze populaire relatiegeschenken en deze te laten bedrukken met een leuk kerstprintje en persoonlijke kerstwens. Dit zullen uw relaties zeker waarderen.

Hét ultieme kerstgeschenk: de bedrukte kerstmuts

De keuze voor unieke kerstgeschenken is reuze, maar toch is er één geschenk dat elk jaar weer de show steelt: de bedrukte kerstmuts. De kerstmuts is een leuke gadget dat op allerlei momenten weggegeven kan worden. Laat bijvoorbeeld een kerstmuts bedrukken en deel deze uit op een beurs of open dag. Hiermee geeft u de kerstsfeer extra lading en dat is een leuke verrassing voor uw personeel. Ook voor de allerkleinsten hebben wij een speciale kerstmuts in de collectie. Deze muts is voorzien van een kleurplaat, die de kinderen naar eigen ontwerp kunnen inkleuren. Hiermee is het een uniek kerstgeschenk voor jong en oud.

Maak indruk met een luxe kerstgeschenk

Naast de vele kerstgadgets kunt u ook kiezen voor een luxe kerstgeschenk. Wanneer u deze geschenken laat bedrukken of graveren met uw eigen logo en/of tekst maakt zeker indruk. Geef bijvoorbeeld een luxe wijn als kerstgeschenk weg. Deze kunt u ook combineren met een persoonlijke wijnkist bedrukt met een eigen ontwerp. De wijnkisten zijn voorzien van handige accessoires, zoals een flesopener en thermometer. Deze luxe toevoeging zal zeker gewaardeerd worden. Bovendien krijgt de wijnkist een unieke waarde wanneer u deze laat bedrukken met uw eigen logo of laat personaliseren met de namen van de ontvangers.

Een ander zeer uniek kerstgeschenk zijn de luxe kerstpakketten. De kerstpakketten zijn er in alle soorten, kleuren en uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor een luxe kerstpakket in het goud, dat precies aansluit bij het eindejaar. Of u kiest voor een kerstpakket dat niet alleen gevuld is met lekkernijen, maar ook met een uniek non-food cadeau. Hiermee verrast u uw relaties gegarandeerd.

Kerst chocolade en snoepgoed bedrukken

Alle kerstlekkernij stopt niet bij de luxe kerstpakketten. Wij hebben ook diverse kerst snoepgoed in het assortiment, waarmee u uw relaties en personeel kunt verrassen. Wat is Kerstmis bijvoorbeeld zonder chocolade. Verras je personeel waarom met unieke kerst chocolade. Denk bijvoorbeeld aan een vroeg kerstgeschenk en verras je relaties met een adventskalender. Hiermee wordt het aftellen naar Kerstmis extra leuk en hebben ze iedere dag weer een aandenken aan jouw merk en organisatie.

Bestel uw kerst relatiegeschenken met logo direct online

Uw kerstgeschenken bestelt u eenvoudig online. U kunt op de webshop precies aangeven hoe u het cadeau wilt laten bedrukken. Ook heeft u de mogelijkheid om alvorens u bestelt een gratis en vrijblijvende drukproef aan te vragen. Zo ziet u precies hoe uw bedrukte kerst relatiegeschenk eruit komt te zien en kunt eerst nog overleggen met uw collega’s. Bent u er nog niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies en een offerte op maat.