Mondmaskers bedrukken

Daar waar de anderhalf-meter regeling niet toegepast kan worden, zoals in het openbaar vervoer, is het verplicht om niet-medische mondkapjes te dragen. Onderstaande decoratieve mondkapjes zijn niet geschikt voor medisch gebruik of als persoonlijk beschermingsmiddel, maar helpen wel in de strijd om verdere verspreiding te voorkomen.

(12 artikelen gevonden)

Waarom het dragen van een mondkapje belangrijk is

U ziet de mondkapjes steeds vaker terugkomen in het straatbeeld en dat is eigenlijk maar goed ook. Dankzij het dragen van mondkapjes wordt de verspreiding van virussen namelijk zo veel mogelijk voorkomen. Er is enige verwarring dat de gezichtsmaskers ook de drager beschermen tegen besmettingen, maar dat is niet het geval. Het masker zorgt er enkel voor dat druppels van de drager zelf worden tegengehouden. U draagt een mondkapje dus vooral om zelf het virus niet – of in mindere mate – te verspreiden.

Belangrijk bij het dragen van een mondkapje is dat U enkel de elastieken band aanraakt bij het op- en afdoen. Dit voorkomt namelijk dat er druppels op je hand terecht komen. Daarnaast is het ook van belang om nadat u het masker hebt opgezet ook de neusclip aan te drukken. Hierdoor blijft het gezichtsmasker deze extra goed op het gezicht blijft zitten.

Mondkapjes in alle soorten, kleuren en stijlen

Er is een verschil tussen medische mondkapjes en niet-medische mondkapjes. Het verschil tussen beide zit hem in de functie. Zo zijn medische mondkapjes bedoeld om de drager te beschermen en ‘normale’ mondkapjes doen juist het tegenovergestelde. Aangezien medische mondkapjes noodzakelijk zijn in de zorg bieden wij bij Van Helden je enkel ‘normale’ mondkapjes aan.

De mondkapjes zijn er in verschillende stijlen. Zo kunt u kiezen voor een 3-laags mondkapje dat u de mogelijkheid biedt om er een extra filter tussen te voegen. Alle mondkapjes zijn te bedrukken met logo en/of tekst. Zo kunt u de mondmaskers personaliseren naar uw eigen design. Hiermee laat u als organisatie zien dat u geeft om de gezondheid van uw klanten en medewerkers en dat wordt zeker gewaardeerd.

Bestel jouw mondkapje met logo of tekst online

Wilt u mondmaskers laten bedrukken? Dan bent u hier aan het juiste adres. Via de webshop kunt u heel eenvoudig al uw bedrukkingswensen aangeven. Denk bijvoorbeeld aan het design, de kleur etc. Wanneer u uw bestelling heeft geplaatst zal onze studio aan de slag gaan met een digitale drukproef. Dit is een digitaal voorbeeld waarop u kunt zien hoe uw mondkapje met bedrukking eruit komt te zien. Pas wanneer u helemaal tevreden bent met het resultaat zullen wij de mondkapjes bedrukken. Zo weet u zeker dat het eindresultaat aan uw wensen voldoet. Bij vragen of voor een persoonlijk advies op maat kunt u altijd contact met ons opnemen.