Servetten bedrukken

Zorg voor een professionele uitstraling op iedere evenement of in iedere horecagelegenheid met uw eigen bedrukte servetten. Bied uw klanten ook een praktisch hulpmiddel met een uniek randje en laat de servetten bedrukken met uw eigen logo en/of tekst.

Sorteer op

7 producten

Pochette standaard
Vanaf
€ 0,14
Servetten airlaid [40x40 cm]
Vanaf
€ 1,39
Servetten airlaid [40x40 cm]
Vanaf
€ 0,80
Servetten airlaid [24x24 cm]
Vanaf
€ 0,79
Servetten airlaid [40x40 cm]
Vanaf
€ 0,95
Servetten airlaid [24x24 cm]
Vanaf
€ 0,94
Servetten 3 laags [24x24 cm]
Vanaf
€ 0,84

Servetten laten bedrukken voor een optimaal resultaat

Servetten zijn onmisbaar in de horeca. Deze praktische hulpmiddelen kunnen op allerlei manieren ingezet worden. Zo zijn airlaid servetten ideaal om te gebruiken bij de tafelaankleding in restaurants. Deze zachte en stevige servetten hebben een luxe uitstraling en zetten direct de toon voor uw restaurant. Daarnaast zijn servetten ideaal om mee te serveren bij een maaltijd. Zet je eigen bedrukte servetten bijvoorbeeld in bij een cateringservice. Hiermee kunnen uw klanten gemakkelijk in handen of gezicht afvegen. Een klein gebaar dat een grote impact heeft over hoe klanten u als ondernemer zien. Bovendien zorgen de servetten met opdruk voor een professionele uitstraling.

Servetten met logo, tekst of foto? Het kan allemaal

De servetten zijn op allerlei manieren te bedrukken. Omdat de servetten in full colour bedrukt worden kunt u deze altijd laten aansluiten bij uw huisstijl. Wilt u de servetten bijvoorbeeld inzetten in uw restaurant? Kies er dan voor om de servetten met logo of bedrijfsnaam te bedrukken. Ook de initialen van de eigenaar zijn elegant om op de servetten te drukken. Gaat u de servetten inzetten tijdens een groots evenement, zoals een foodtruck festival. Kies er dan voor om de servetten te bedrukken met een leuke foto of quote. Hiermee trekt u de sfeer tot in de puntjes door. De mogelijkheden zijn eindeloos. Komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

Uw bedrukte servetten bestel je eenvoudig online

Wanneer u uw servetten wilt laten bedrukken kunt u dat volledig aan ons overlaten. In de webshop kunt u gemakkelijk al uw wensen aangeven, denk aan kleur en opdruk. Nadat u uw bestelling hebt geplaatst zal onze studio een drukproef voorbereiden. Dit is een digitaal voorbeeld waarop u kunt zien hoe de servetten met opdruk eruit komen te zien. Pas wanneer u helemaal tevreden bent met de drukproef zullen wij het drukproces starten. Zo bent u er zeker van dat het eindresultaat altijd voldoet aan uw wensen.