Dopper bedrukken

Dopper relatiegeschenk

Laat Doppers en accessoires bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam en zet u niet alleen in voor uw bedrijf, maar ook voor de wereld. Samen met Dopper bannen we single-use plastic de wereld uit en gaan we voor een duurzame leefomgeving. Ontdek het complete assortiment en laat u inspireren.

(15 artikelen gevonden)

Pagina's

Duurzame Dopper relatiegeschenk voor iedere relatie

De relatiegeschenk Dopper is een duurzame Dutch Design drinkfles. Deze milieuvriendelijke drinkbus is afkomstig uit ons buurland Nederland. Al jaren wordt hier de Dopper gepersonaliseerd met logo en/of tekst. Bedrijven zetten de bedrukte dopper vaak in als bedankt, bijvoorbeeld tijdens een jubileum of bij de jaarafsluiting. De Dopper fles is namelijk niet zomaar een geschenk die u uw relaties cadeau kan geven. De Dopper is een trendy artikel met een uniek design. Bovendien is de Dopper drinkfles gemaakt van duurzame materialen en investeert Dopper in het project voor het aanleggen van o.a. waterpompen en veilige sanitaire voorzieningen in Nepal.

Met een bedrukte Dopper zet u uzelf in voor een schonere wereld

Naast de diverse waterprojecten doet Dopper nog veel meer om een schonere wereld te realiseren. Met de waterflessen die verkocht worden hopen zij stap voor stap, iedere keer een beetje meer, de single-use plastic flessen de wereld uit te bannen. Dit is slechts een klein onderdeel om de plastic soep op te schonen. Hiernaast organiseert Dopper ook Ocean Clean Ups en helpen zij andere bedrijven te verduurzamen. Zo tekenden wij in het verleden ook de Dopper Wave om zo ook ons bijdrage te leveren aan het opruimen van de plastic soep. Door zelf Doppers te laten bedrukken kunt u uzelf ook inzetten voor dit doel. U doet toch ook mee?

Dopper bedrukken met uw eigen logo of tekst

U kun uw Dopper flessen bedrukken met een opdruk naar wens. Zo kunt u de Dopper met logo laten bedrukken, waardoor dit duurzame geschenk ook dient als promotiemateriaal om uw naamsbekendheid te verhogen. Laat de Dopper ook volledig rondom bedrukken zodat deze helemaal aansluit bij uw huisstijl. U kunt ook uw Dopper personaliseren om een nog grotere impact te maken op uw relaties. Een gepersonaliseerde Dopper fles met naam is bijvoorbeeld erg leuk om aan uw medewerkers te schenken tijdens een verjaardag. Dit unieke geschenk zullen zij zeker waarderen en bovendien zal de bedrukte Dopper nog lang gebruikt worden.

Laat uw dopper personaliseren met diverse accessoires

Naast een Dopper gepersonaliseerd met logo, tekst of naam is het ook leuk om de Dopper fles te personaliseren met leuke accessoires. Naast de diverse kleuren en de RVS uitvoeringen kunt u ook kiezen voor bijpassende extra’s. Denk bijvoorbeeld aan een leuke Dopper sportcap voor de sportieve fanatiekelingen. Hiermee tovert u uw waterflesje gemakkelijk om tot een handige bidon.  Daarnaast bieden wij u ook een speciale giftbox aan. Hierdoor kunt u uw Dopper laten verpakken in een originele custom made verpakking. Hiermee maakt u zeker een goede indruk bij uw relaties.

Uw Dopper fles bestelt u eenvoudig online

De Dopper is leverbaar in verschillende kleuren. Op de webshop kunt u eenvoudig uw kleur en gewenste aantal selecteren. Ook kunt u hier binnen enkele stappen aangeven hoe u de Dopper wilt laten bedrukken. Wanneer wij uw bestelling hebben ontvangen maken wij een digitale drukproef. Hier kunt u precies op zien hoe uw bedrukte doppers eruit komen te zien. Pas wanneer u helemaal tevreden bent met de drukproef zullen wij de doppers bedrukken. Zo krijgt u altijd het gewenste resultaat.

Bekijk hoe wij de Dopper digitaal bedrukken