0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Relatiegeschenken voor thuiswerkers

“In verband met het Coronavirus dient iedereen, die daar de mogelijkheid toe heeft, vanaf morgen vanuit huis te werken.”. Inmiddels is het alweer ruim een week geleden dat we de melding kregen om thuis te werken. In eerste instantie lijkt het heerlijk. Het ideale moment om in alle rust de takenlijsten af te werken, met casual kleding achter de laptop te kruipen en een heerlijke warme lunch klaarmaken in uw eigen keuken. In de realiteit staat u tegen de plant te praten en haalt u in uw eentje nostalgisch herinneringen van het werk op bij het koffiezetapparaat. Heeft u kinderen thuis, dan wisselt u het werk af met ‘quality time’ met de kinderen en blijft u druk in de weer. Maar gelukkig heeft thuiswerken ook lichtpunten! 

Positief hieraan is dat we onze baan en collega’s extra waarderen. Die treinreis of autoreis naar het werk blijkt nu opeens toch een stuk minder erg. Uit onderzoek van MeMo2 blijkt zelfs dat driekwart van de thuiswerkers zegt hun collega’s nog het meeste te missen. Wat ons betreft een goed moment om uw thuiswerkende collega’s of zakelijke relaties een hart onder de riem te steken.

Natuurlijk weegt het missen van collega’s niet op tegenover de zware banen van de mensen uit de zorg en vergelijkbare beroepen. In ons volgende blogbericht zullen we ook voor deze beroepen tips geven.

Relatiegeschenken voor thuiswerkers

U kunt uw waardering op veel verschillende manieren tonen. Bijvoorbeeld met een telefoontje, een persoonlijk mailtje of een appje. Maar wil u echt uitpakken? Stuur ze dan een leuk cadeautje op per post met een leuke boodschap. Hieronder hebben we een aantal relatiegeschenken voor thuiswerkers weergegeven.

    

    

Relatiegeschenken voor kinderen

Naast bovenstaande relatiegeschenken zijn er nog veel meer mogelijkheden om uw thuiswerkende medewerkers en zakelijke relaties te verrassen. Zo kunt u ook bijvoorbeeld cadeautjes opsturen voor de kinderen van de thuiswerkers. In deze tijd is vermaak voor de kinderen heel erg fijn en ze kunnen zich hier urenlang mee bezig houden. Een win-win situatie dus voor uw relatie en zijn of haar kinderen. Hieronder hebben we een aantal relatiegeschenken voor thuiswerkers met kinderen weergegeven.

    

    

Relatiegeschenken voor iedere thuiswerker

Benieuwd naar meer relatiegeschenken voor thuiswerkers? Laat u dan inspireren op onze website. Wij hebben ruim 2.500 verschillende artikelen in het assortiment waarmee u uw relaties kunt verrassen.

Relatiegeschenken voor thuiswerkers »    Onze top 50 »    Speelgoed »
 

Back to top