In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

8 creatieve huwelijksbedankjes voor een bruiloft in het voorjaar

Eerder hebben wij de mooiste geefmomenten tijdens de bruiloft benoemd. Hier gaven wij u huwelijksinspiratie voor originele bedankjes voor getuigen en geschenken voor gasten. In dit blogbericht willen we u inspireren met de 8 leukste en meest creatieve ideeën voor een bruiloft in het voorjaar.

Mason Jar bedrukken

Met de mason jar kunt u al uw gasten verfrissen met een eigen ‘signature drink’ in een gepersonaliseerde glas. Bovendien is de mason jar trendy en helemaal van nu.

Frisbee bedrukken

De frisbee is een leuk geschenk voor een bruiloft aan het strand of in het park. De persoonlijke frisbees met opdruk zorgen er bovendien voor dat al uw gasten een leuke dag hebben.

Vlieger bedrukken

Met bedrukte vlieger heeft u zonder twijfel een origineel huwelijkscadeau in handen. Extra leuk om uit te delen tijdens een strandbruiloft.

Chocoladereep bedrukken

Een zoet bedankje voor iedere relatie. De chocoladereep is een leuk en origineel geschenk waar iedere gast blij van zal worden.

Kaars bedrukken

Een sfeervol geschenk voor na de bruiloft. Het kaarsje is een warm en subtiel aandenken aan het mooie moment die samen is gedeeld.

Waskrijt bedrukken

Een leuke bezigheid en een kleurrijk geschenk voor de kleintjes op de bruiloft. Maak een aparte tekentafel waar ze heerlijk kunnen uitleven.

Nog meer inspiratie opdoen? Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

Back to top