• Digitale drukproef vooraf
  • Offerte op maat
  • Gratis sample*
0
Ma - Vrij tot 17:00
014 - 427 101

Vacatures

Werken bij Van Helden Relatiegeschenken BVBA betekent werken bij de totaalleverancier van effectieve en opvallende bedrukte en onbedrukte relatiegeschenken, innovatieve premiums, originele gadgets, give aways, cadeau-ideeën en bedankjes voor de zakelijke markt. Ook bieden we een groot assortiment promotietextiel, bedrijfskleding en kantoorartikelen.


Online marketeer (M/V)


oonaangevende positie
Van Helden Relatiegeschenken heeft ruim 50 jaar ervaring op het gebied van relatiegeschenken en is dé specialist om relaties te versterken.

Het familiebedrijf heeft, door de sterke groei in de afgelopen jaren, inmiddels met 2 vestigingen (Nederland en België) en ruim 150 medewerkers een toonaangevende positie ingenomen op de Nederlandse en Belgische markt van promotionele artikelen.

Het moderne en centraal gelegen hoofdkantoor in Tiel heeft een uitgebreide showroom (één van de grootste in Nederland), moderne drukkerij en fotostudio. Met meer dan 20.000 palletplaatsen zijn we meer dan ooit in staat de juiste voorraad te houden en snelle levertijden te garanderen.


Klantgerichte organisatie
Als sterk klantgerichte organisatie streven we naar een optimale kwaliteit van onze dienstverlening. Van ons personeel verwachten wij een identiek kwaliteitsbesef in werk en presentatie. No nonsens, openheid, enthousiasme, en loyaliteit kenmerken ook onze bedrijfscultuur.


Van Helden versterkt relaties...
En heeft ook de ambitie verder te groeien. Als je het leuk vindt om een bijdrage te leveren aan die groei binnen deze zéér dynamische markt dan zijn er verschillende mogelijkheden binnen de Van Helden-organisatie.
 


 

 

back to top