Pingpongballen bedrukken

Tafeltennis is een elite sport op de werkvloer. Het spel is niet alleen goed voor de sociale vaardigheden, maar ook voor mindfulness, oog-handcoördinatie en het presteren onder druk. Laat daarom ook de pingpongballen bedrukken met jouw eigen logo en/of tekst voor een unieke indruk en een professionele uitstraling.

Op dit moment hebben wij geen pingpongballen in ons assortiment. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Waarom  tafeltennis op de werkvloer een goed idee is

Op bijna iedere kantoor is wel een tafeltennistafel te vinden. Tafeltennis zorgt niet alleen voor veel plezier op de werkvloer, maar het is ook nog eens erg goed voor het welzijn van de medewerkers. Naast de sociale vaardigheden heeft tafeltennis een positieve invloed op de oog-handcoördinatie, het presteren onder tijdsdruk en het nemen van tactische beslissingen. Daarnaast is het ook gewoon een toegankelijke sport dat door iedereen gespeeld kan worden. Deze vorm van bewegen op de werkvloer wordt gezien als een soort mindfulness tijdens de pauze. Al het werkstress kan zo even vergeten worden en jouw medewerkers kunnen op een leuke manier stoom afblazen.

Pingpongballen bedrukken met jouw eigen logo en/of tekst

Plaats jij nu ook een tafeltennistafel bij jouw op kantoor of heb je er al een staan? Dan kan je er nu ook voor zorgen dat jouw tafeltennisspel volledig aansluit bij jouw huisstijl. Je kunt de pingpongballen bedrukken met jouw logo en/of tekst. Dit unieke huisstijlelement op de pingpongballen zorgt voor een professionele uitstraling. Daarnaast is de pingpongbal met opdruk ook leuk om weg te geven als relatiegeschenk. Laat de tafeltennisbal bedrukken met een unieke tekst en geef deze weg op een beurs, open dag of tijdens een zakelijk event. Het is dan een leuk en symbolisch geschenk om een goed samenspel te bezegelen.

De geschiedenis van het pingpongspel

Tafeltennis is het gevolg van de sterk groeiende populariteit van tennis in Engeland. Helaas was het weer in Engeland niet altijd even goed om buiten op het gras te tennissen, dus zorgden zij naar mogelijkheden om binnen te tennissen. In 1890 kwam David Foster met het idee voor tafeltennis. Voor het spel werd er toentertijd gebruik gemaakt van een kurk als bal en een stuk hout me stofje als tafeltennisbatje. Met dank aan James Gibb, een Engelse ingenieur, kon het spel gespeeld worden met een celluloid-bal in plaats van een kurken bal. De celluloid-bal maakt het unieke ‘pingpong’ geluid. Vandaar dat tafeltennis al snel in de volksmond pingpong wordt genoemd.

Bestel jouw bedrukte pingpongballen binnen enkele minuten online

Via de webshop kan je heel eenvoudig jouw tafeltennisballen bestellen. Kies in het assortiment de tafeltennisbal dat bij jouw past. Vervolgens kan je op je eigen gemak al je opdrukwensen aangeven, zoals de gewenste kleuren, positie etc. Wanneer wij jouw bestelling en wensen hebben ontvangen, zal onze studio een digitale drukproef opmaken. Dit is een digitaal voorbeeld van de pingpongbal met opdruk. Zo kan je precies zien hoe jouw bedrukte pingpongballen eruit komen te zien. Pas wanneer je helemaal akkoord bent met de drukproef zullen wij het drukproces starten. Zo weet je zeker dat het eindresultaat aan de verwachtingen voldoet. Bij vragen of voor een persoonlijk advies op maat kan je altijd contact met ons opnemen.