Een campagne draait niet alleen op één enkel marketingmiddel. Een combinatie van middelen is nodig om de campagne zo effectief mogelijk in te zetten. Origineel promotiemateriaal is hierbij essentieel. U kunt bijvoorbeeld promotiemateriaal drukken en inzetten als weggever op een beurs of laat leuke weggevers bedrukken en voeg deze toe bij een flyer of brochure voor een extra groot effect. De promotie geschenken, zoals bedrukte pennen en sleutelhangers, worden ook nog na ontvangst veel gebruikt. Hierdoor heeft u nog langer profeit van uw acties.

Welk artikel u ook wilt weggeven als promotiemateriaal, alles is direct online te bestellen. Daarnaast is het ook mogelijk om een op voorhand een sample of digitale drukproef aan te vragen, zodat u het daadwerkelijk promotieartikel zelf kan beoordelen. 

Kies uit een zeer divers assortiment promotie middelen

Wij bieden u een breed scala aan promo artikelen, hierdoor mogen wij ons dan ook vol trots uw groothandel promotieartikelen noemen. Wij bieden u vele weggevers die u kunt laten bedrukken voor een grote actie, maar wij hebben ook veel luxe relatiegeschenken in het assortiment. Deze doen het bedrukt met uw logo en/of bedrijfsnaam ook goed als prijs tijdens een win-actie of prijsvraag. Bovendien is het voor een aantal promotionele artikelen ook mogelijk om deze te laten graveren. Hierdoor kunt u het promotiemateriaal personaliseren met de namen van de ontvangers. De gegraveerde promo artikelen zijn uniek en hebben een elegante uitstraling. Hier zullen uw relaties zeker aangenaam verrast door zijn.

Promotieartikelen goedkoop bedrukken

Bij Van Helden doen wij alles in huis, van inkoop tot bedrukken. Hierdoor kunt u extra goedkoop promotiemateriaal aanschaffen. In de brede scala aan artikelen is er voor ieder budget een passend geschenk te vinden. Wij helpen u graag zoeken naar het juiste promotiemateriaal. Naast het budget houden wij ook rekening met het gewenste aantal en de doelstelling van de actie. Zo weet u zeker dat u altijd originele en passende promotiemiddelen in huis heeft.

Promo artikelen bedrukken of personaliseren? Bestel direct online

Of u nu uw promotiemateriaal met logo of met tekst wilt laten bedrukken, bestellen kan altijd heel eenvoudig online. Tijdens het plaatsen van uw online bestellingen kunt u op uw gemak aangeven wat uw wensen zijn. Wanneer wij uw bestelling hebben ontvangen, kunt u precies zien of het promotiemateriaal aan uw wensen voldoet. Pas wanneer u helemaal tevreden bent gaan wij het promotiemateriaal bedrukken. Weet u toch nog niet helemaal zeker wel artikel past bij uw actie of heeft u vragen over de bedrukking? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder met een persoonlijk advies en een offerte op maat.