Maak kennis met de wensfles

 

Beter bekend als artikel 8223. Dit artikel is in ons assortiment bekroond met een prachtig goed doel: Make-A-Wish. Voor elke fles doneren wij €1,- aan Make-A-Wish. En zo realiseren we de liefste wensen van kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte. Zoek jij een mooie fles met bedrukking en wil je graag een bijdrage leveren aan dit goede doel? Bestel dan onze wensfles!

Wat doet Make-A-Wish?

 

Make-A-Wish vervult de allerliefste wens van kinderen tussen 3 en 18 jaar die lijden aan een levensbedreigende ziekte. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kans om opnieuw even kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen. Make-A-Wish® wil de kinderen een hart onder de riem steken, hen moed geven voor de onzekere toekomst waar ze voor staan, kracht geven om te vechten tegen deze vreselijke ziekt door elk wenskind en zijn/haar familie een onvergetelijk moment te laten beleven.

Van Helden & Make-A-Wish

 

Onze slogan "Alles om te geven" sluit naadloos aan op de visie van Make-A- Wish. Los ervan dat we blij worden van tevreden klanten, gaat onze slogan verder dan dat. We geven graag terug en wat beter dan een liefste wens die wordt vervuld.

Ieder kind heeft
magie nodig, sommigen zelfs
meer dan anderen.Hoeveel hebben we

momenteel opgebracht?


Iedere week verversen wij deze pagina om
jullie op de hoogte te houden hoeveel we
hebben opgebracht met onze actie. 

Zelf een donatie doen aan

Make-A-Wish?

 

We willen op alle mogelijke manieren helpen. Doneer je liever een bedrag aan Make-A-Wish zelf, dan sturen we je door naar hun website.

 

Andere relatiegeschenken met een missie