Met relatiegeschenken kunt u een grote doelgroep bereiken met een beperkt budget. Maar hoe kiest u voor de juiste geschenk? Met multifunctionele gadgets geschenken komt u al een heel eind. Deze gadgets zijn vaak voorzien van verschillende functies, waardoor ze geschikt zijn voor iedere doelgroep, onderneming en boodschap. Wilt u bijvoorbeeld werken aan uw naamsbekendheid, dan is een bedrukte stylus pen met logo al voldoende. Wilt u de promo gadgets inzetten voor een leuke actie, dan is een geschenk als een powerbank bedrukt met een pay-off of andere tekst het meest geschikt.

Reclame gadgets voor iedere marketing actie

Uw promotionele acties en evenementen moeten natuurlijk ook in het geheugen van uw relaties blijven hangen. Om dat te realiseren kunt u reclame gadgets weggeven aan uw relaties. Hierbij is niet alleen de keuze van uw bedrukking cruciaal, maar ook de keuze van de gadget relatiegeschenk. Wanneer u bijvoorbeeld als organisatie duurzaamheid wilt uitstralen, dan kunt u in het assortiment duurzame geschenken uw hart ophalen. Bent u opzoek naar een gadget dat precies aansluit bij de branche waarin u werkzaam bent, dan hebben wij ook diverse geschenken voor u ter beschikking. Wij helpen u graag in de zoektocht naar de perfecte reclame gadget.

Kleine gadgets geschenken, groot gebaar

Hoewel de relatiegeschenken gadgets vaak kleinere weggevers zijn, zoals sleutelhangers, flesopeners en pennen, maken zij toch een grote indruk op uw relaties. Dit komt door de persoonlijkheid die in het geschenk stopt, wanneer u deze laat bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam en/of andere originele tekst. U kunt de kleine gadgets geschenken ook laten graveren. Hierdoor is het mogelijk om ze per stuk te personaliseren, bijvoorbeeld met de namen van uw relaties. De impact van een gepersonaliseerde gadget is veel groter dan u in eerste instantie zou denken.

Uw bedrukte promo gadgets bestelt u eenvoudig online

Welk gadget u ook wilt bestellen en wat de opdruk ook wordt, alles is direct online te bestellen. Uiteraard is het ook mogelijk om de bestelling telefonisch door te spreken als u dat fijn vindt. Wanneer u al uw wensen heeft doorgegeven zullen wij een digitale drukproef maken. Hierop is precies te zien hoe uw gadget met logo, tekst en/of naar eruit komt te zien. Pas wanneer wij uw akkoord op de drukproef hebben ontvangen beginnen wij met het drukproces. Uw bedrukte promo gadgets heeft u vaak al binnen acht werkdagen in huis. Bent u er nog niet helemaal uit? Neem dan even contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.