Waar het allemaal begon

Het is bijna niet voor te stellen. Miljoenen kinderen die niet naar school kunnen of dat wel kunnen, maar niet het (schrijf) materiaal hebben om zich te ontwikkelen. Op een vakantie in Zuid-Afrika werd Sam, oprichter van Correctbook, geconfronteerd met het wereldwijde probleem van analfabetisme. De kinderen die hij tijdens zijn reis tegen kwam vroegen hem niet om levensmiddelen, maar juist om pennen en papier. Schrijfmateriaal is er erg schaars, waardoor kinderen zich niet kunnen ontwikkelen. Met deze gedachten kwam hij terug in Nederland en bedacht hij Correctbook; schrijfmateriaal dat eindeloos meegaat.

   

Een oneindig uitwisbaar notitieboek op een missie

Iedere dag gaan er nog steeds 250 miljoen kinderen naar school zonder pen en papier. Dit is mede de oorzaak dat er wereldwijd nog steeds meer dan 750.000 mensen boven de 15 jaar analfabeet zijn. Hier komt Correctbook tegen in actie met een uitwisbaar notitieboek dat hier én in ontwikkelingsgebieden oneindig meegaat! Goed voor de onderwijsmogelijkheden en het bespaart veel papier. Met de aankoop van elk Correctbook voorziet Correctbook één kind in een ontwikkelingsgebied drie maanden lang van dit uitwisbare schrijfmateriaal. Schaft u dus 200 Correctbooks aan? Dan kunnen 50 kinderen een jaar lang schrijven.

Verder is het Correctbook’s DNA om goed om te gaan met onze wereld. Door het schrijven met Correctbook bespaart u veel papier. Buiten Nederland worden de Correctbooks vanaf 2021 in zes Afrikaanse landen lokaal geproduceerd. In Nederland helpen ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt mee in de productie van het Correctbook. Het is bij Correctbook een continu proces om de producten te produceren met zo min mogelijk schade aan de wereld.

Alles over Correctbook

Correctbook is een handig notitieboekje dat voorzien is van 40 vellen uitwisbare whiteboard pagina’s en een zwartschrijvende Correctbook marker. De inkt is sneldrogend, waardoor u geniet van dezelfde schrijfervaring als op papier. Alle geschreven notities zijn binnen enkele seconden weer uit te wissen en wanneer u toch een notitie wilt bewaren, dan kunt u deze gemakkelijk digitaliseren met behulp van de Correctbook Scan app. Alle ins en outs van Correctbook zijn tevens terug te vinden in deze handige downloadable.

Correctbook is volledig naar wens te bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan een subtiele opdruk van uw logo en bedrijfsnaam. Maar het is ook mogelijk om de volledige cover te laten bedrukken met een full colour opdruk.

Doet u mee? Samen maken wij schrijven toegankelijk voor iedereen op de wereld. 

 
 • Correctbook Pocket
  Vanaf
  7,20
  Duurzaam
 • Correctbook Scratch
  Vanaf
  5,46
 • Correctbook [A6]
  Vanaf
  6,99
  Duurzaam
 • Correctbook [A4]
  Vanaf
  10,50
  Duurzaam
 • Correctbook Hardcover [A5]
  Vanaf
  13,28
  Duurzaam
 • Correctbook Forever Gamebook