In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Held en zijn carrière

Wij stellen u graag voor aan: Held. Held is een autoriteit, onverslaanbaar, onderneemt slim, neemt het voortouw in het leggen van contacten en verbindt mensen en organisaties. De charmante Held is de absolute nummer één. Met de pen ontvangt u meer dan 10.000 clicks voor bijna niks!
 

Tastbaar beter bereik

Met Van Helden communiceert u altijd één-op-één. Niet voor even maar voor langere tijd. Dit verrassend veelzijdige medium levert meerwaarde bij de positionering van uw merk, het versterken van uw imago of de marketing van uw product. Zonder kapitalen te verspillen aan torenhoge rekeningen voor advertenties of clicks op internet. Bij Van Helden bent u zeker van tastbaar beter bereik.

Één cent per contact

Een pen gaat door gemiddeld 7 verschillende handen. Dat zijn 10.000 clicks, bijna voor niks! Wist u bovendien dat relatiegeschenken een herinnerings-percentage hebben dat 2 keer zo hoog is dan dat van tv-commercials? Als u meer wilt weten over de effecten van relatiegeschenken en het tastbaar beter bereik van uw doelgroep, dan kunt u hier geheel vrijblijvend het e-book 'De weg naar tastbaar beter bereik' aanvragen.

Back to top