Veiligheidsartikelen bedrukken

Ruime keuze aan EHBO sets, veiligheidsvesten en meer. Zorg voor uw relaties met veiligheidsartikelen bedrukt met uw logo.

(81 artikelen gevonden)

Pagina's

Veiligheidsartikelen als relatiegeschenk op de werkvloer

Veiligheid staat altijd voorop, ook op de werkvloer. Stimuleer de veiligheid in uw omgeving met bedrukte veiligheidsgeschenken. Zo kan een relatiegeschenken ehbo set niet ontbreken op de werkvloer. Iedere afdeling zou over een eigen ehbo koffer moeten beschikken, zodat deze altijd tevoorschijn gehaald kan worden bij ongevallen. Om uw medewerkers hiervan bewust te maken kunt iedereen ook een handige pleisterdispenser schenken. De veiligheidsartikelen zijn perfect om weg te geven tijdens uw ehbo reclame, trainingen en brandoefeningen. Dankzij de ehbo sets en pleisters met opdruk zullen zij hier steeds bewuster mee omgaan.

Tip: laat ook veiligheidskleding bedrukken voor uw medewerkers.

Fluovestjes bedrukken voor extra veiligheid op de weg

Ook onderweg is veiligheid een belangrijk aspect. Men stapt veel te vaak in de auto of op de fiets, zonder dat ze zich hiervan bewust zijn. Help uw relaties een handje door ze te verrassen met een unieke fluohesje met naam of logo. Deze kunnen zij in de auto houden voor ongevallen, maar de veiligheidsvest met opdruk is ook geschikt tijdens het hardlopen of fietsen. Voor dit type verkeer is ook de reclame fietsverlichting een geschikt geschenk om weg te geven. Hierdoor zullen zij altijd goed zichtbaar zijn in het verkeer. U kunt de fietslampjes bedrukken met uw logo en/of tekst en inzetten als give away bij acties en evenementen.

Vergroot samen met veiligheid ook uw naamsbekendheid

Of u nu een slot met naam laat graveren of fietslampjes met logo bestelt, uw relaties zullen een veiligheidsgeschenk zeker waarderen. Bovendien stimuleert u hiermee niet alleen de veiligheid, maar u vergroot ook uw naamsbekendheid. Wist u bijvoorbeeld dat gezondheids- en veiligheidsproducten gemiddeld 5,2 maanden bewaard worden?