Geef- en promotiemomenten

Speciale dagen voor het geven van relatiegeschenken. Het hele jaar door zijn er talloze geefmomenten waarop u uw relaties kan verrassen met unieke relatiegeschenken. Natuurlijk bestaat het jaar uit diverse persoonlijke geefmomenten zoals verjaardagen, geboortes en jubilea. Maar denk ook eens nationale en internationale feestdagen, zoals de dag van de zorg, Valentijnsdag en secretaressedag. Een persoonlijk geschenk op deze unieke dagen zullen uw relaties zeker waarderen. Uiteraard kunnen wij uw relatiegeschenken bedrukken met logo en/of originele tekst.

(257 artikelen gevonden)

Pagina's

Een geschenk voor ieder moment

In het assortiment vindt u vele relatiegeschenken welke u altijd in kunt zetten. Denk bijvoorbeeld aan pennen, sleutelhangers en andere premiums. Wij bieden u ook een ruim assortiment artikelen die precies passen bij een specifieke geefmoment. Kijk voor een volledig overzicht van de nationale en internationale feestdagen op de speciale geefmomenten kalender.

Uw relatiegeschenk altijd op tijd in huis

U bestelt uw relatiegeschenken eenvoudig en direct online. Tijdens uw bestelling kunt u precies aangeven wat uw wensen zijn met betrekking tot kleur, aantal en uiteraard opdruk. Ook bieden wij u bij een select aantal artikelen HSL service aan. Als u gebruikt maakt van deze service heeft u uw bedrukte artikelen al binnen 6 werkdagen in huis. Bent u er nog niet helemaal uit? Onze medewerkers staan altijd voor u klaar met een persoonlijk advies en een offerte op maat.