Mokken bedrukken met foto of tekst, het ideale relatiegeschenk

Grote mok koffie of een kopje thee? Biedt uw relaties een zalig kopje koffie of thee aan in een tas of mok bedrukt met uw logo en/of tekst. Een persoonlijke noot waarmee u uw merk op de kaart kunt zetten. Kom iedere ochtend in beeld met uw eigen bedrukte mok!

(56 artikelen gevonden)

Pagina's

Mok bedrukken met tekst en/of logo

Bedrukte kopjes zijn artikelen die dagelijks en zelfs meerdere keren per dag gebruikt worden. Zo is een kopje koffie onmisbaar bij de start van de dag, bij een zalige lunch of na het avondeten. Uw mok met koffie of thee is meer dan alleen een drankje. Het is een energiebooster voor jouw lichaam. Dit maakt de bedrukte mokken een succesvol relatiegeschenk om weg te geven. U kunt de mokken bedrukken met logo, waardoor uw naamsbekendheid wordt verhoogd. U kunt ook een mok met eigen tekst bedrukken, waardoor u uw boodschap op een leuke en speelse manier kunt overbrengen. De mogelijkheden voor het bedrukken van mokken zijn eindeloos!

Een uniek geschenk: gepersonaliseerde mokken met foto

Een logo op mok is een leuk geschenk om weg te geven, maar met een gepersonaliseerde mok zult u uw relaties zeker verrassen. Zo kunt u bijvoorbeeld een mok laten bedrukken met de namen van uw relaties. De mok met naam erop is dan erg leuk om weg te geven tijdens verjaardagen of gewoon als bedankje. Omdat de fotomok in full colour bedrukt wordt, kunt u helemaal zelf bepalen hoe het design eruit komt te zien. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een witte mok met logo en naam in uw eigen huisstijlkleuren of u laat een complete foto op mok bedrukken. 

Uw bedrukte koffiemok in ieder keukenkastje

De koffiemok met opdruk is een populair geschenk om weg te geven, omdat deze veelvuldig wordt gebruikt. Daarnaast is de mok een artikel dat in ieder keukenkastje thuis hoort. Het maakt niet uit of u voor een basic witte mok kiest of juist kiest voor een gekleurde koffiemok. Iedereen zal de mok in de keukenkast bewaren. Laat de koffiemok bedrukken met een persoonlijke opdruk voor een nog grotere impact! De grote mok met opdruk is een origineel geschenk, waar uw doelgroep iedere ochtend mee wakker zal worden. Dat komt uw naamsbekendheid zeker ten goede.

Bedrukte mokken voor in uw bedrijfskantine

Uiteraard zijn de bedrukte koffiemokken niet weg te denken uit de bedrijfskantine. Een werkdag start pas goed na een heerlijke tas koffie. U kunt de koffiemok bedrukken met logo, zodat uw huisstijl goed terug komt. Het is ook leuk om in plaats van een standaard witte mok een gekleurde mok te kiezen. Dan kunt u deze gekleurde kopjes laten bedrukken in een basic kleur. De gekleurde mokken met opdruk zorgen zeker voor een vrolijk detail in de bedrijfskantine. Combineer dit eventueel met uw eigen bedrukte servies voor een complete look.

Tip: laat de mok personaliseren met de namen van uw collega’s zodat iedereen altijd zijn eigen koffiemok met naam heeft.

Bedrukte mokken bestellen? Dat kan direct online

Of u nu een mok met foto, naam of tekst wenst, het is allemaal gemakkelijk en snel online te bestellen. U kunt direct online aangeven doe uw relatiegeschenk mok eruit moet komen te zien. Wij sturen u een drukproef op ter controle. Pas na uw akkoord zullen wij de koffiemokken bedrukken. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Goedkoop mokken bedrukken kleine oplage? Neem contact met ons op voor een persoonlijke advies op maat. Al met al is de bedrukte mok een uniek item om cadeau te geven!