0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:00
014 - 427 101

Correctbook: eindeloos schrijven voor iedereen

Waar het allemaal begon

Het is bijna niet voor te stellen. Miljoenen kinderen die niet naar school kunnen of dat wel kunnen, maar niet het (schrijf) materiaal hebben om zich te ontwikkelen. Op een vakantie in Zuid-Afrika werd Sam, oprichter van Correctbook, geconfronteerd met het wereldwijde probleem van analfabetisme. De kinderen die hij tijdens zijn reis tegen kwam vroegen hem niet om levensmiddelen, maar juist om pennen en papier. Schrijfmateriaal is er erg schaars, waardoor kinderen zich niet kunnen ontwikkelen. Met deze gedachten kwam hij terug in Nederland en bedacht hij Correctbook; schrijfmateriaal dat eindeloos meegaat.

Correctbook bedrukkenCorrectbook bedrukken

Een oneindig uitwisbaar notitieboek op een missie

Op de wereld zijn er 1 miljard mensen boven de 15 jaar analfabeet. Correctbook heeft een samenwerking met diverse stichtingen. In samenwerking met deze stichtingen doneert Correctbook 10-25% van de omzet voor de strijd tegen analfabetisme. Door middel van verkopen kunnen deze uitwisbare notitieboeken ook ingezet worden op plekken waar deze het hardst nodig zijn.

De eindeloos uitwisbare notitieboeken die Correctbook produceert om analfabetisme tegen te gaan worden gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, waardoor zij zich hierdoor steeds mee betrokken zullen voelen bij de maatschappij. Met Correct levert u dus niet alleen een bijdrage aan de maatschappij in Afrika, maar ook in eigen land!

Correctbook bedrukkenAlles over Correctbook

Correctbook is een handig notitieboekje dat voorzien is van 40 vellen uitwisbare whiteboard pagina’s en een zwartschrijvende Correctbook marker. De inkt is sneldrogend, waardoor u geniet van dezelfde schrijfervaring als op papier. Alle geschreven notities zijn binnen enkele seconden weer uit te wissen en wanneer u toch een notitie wilt bewaren, dan kunt u deze gemakkelijk digitaliseren met behulp van de Correctbook Scan app. Alle ins en outs van Correctbook zijn tevens terug te vinden in deze handige downloadable.

Correctbook is volledig naar wens te bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan een subtiele opdruk van uw logo en bedrijfsnaam. Maar het is ook mogelijk om de volledige cover te laten bedrukken met een full colour opdruk.

 
Back to top