Articles de loisirs personnalisés

Faites profiter vos relations de leur temps libre et activités de plein air ! Donnez-leurs un objet publicitaire d'extérieur en cadeau qu'ils vont utiliser fréquemment. De cette manière, vous renforcez votre relation avec votre client potentiel. Nous veillons en effet à ce que les objets publicitaires destinés à être utilisés à l'extérieur soient imprimés de votre logo ou de votre texte promotionnel pour que votre nom attire toujours l'attention.

(282 articles trouvés)

Pages

Van picknick geschenk tot gepersonaliseerde bbq set

Voor iedere outdoor activiteit hebben wij een passend relatiegeschenk in het assortiment. Het assortiment is zeer divers. U vind hier leuke geschenken voor sportliefhebbers, zoals bidons, voetballen en stappentellers. Ook voor relaties die houden van ontspannen in de zomerzon bieden wij leuke relatiegeschenken, denk bijvoorbeeld aan een compleet geschenk picknick mand of een gepersonaliseerde bbq set met uw logo. Van frisbee tot verrekijker, in het assortiment outdoor vind u voor ieder wat wils.

Alle outdoor artikelen zijn direct online te bestellen

Om het extra gemakkelijk te maken kunt u al uw relatiegeschenken online bestellen. Of het nu gaat om een bedrukte pen of een bidon met logo, alles is direct via de website te personaliseren. Tijdens het bestelproces kunt u eenvoudig aangeven wat de gewenste kleuren, aantallen en bedrukkingswensen zijn. Tevens heeft u de mogelijkheid om een sample aan te vragen zodat u het relatiegeschenk van te voren goed kunt beoordelen. Neem contact op met één van onze adviseurs voor een persoonlijk advies op maat.