Matériel d'écriture personnalisés

Ecriture imprimée : du tee-shirt au porte-clefs. Quelle que soit l'occasion, l'objet publicitaire est un investissement rentable : à condition toutefois de choisir le bon support. Les objets publicitaires qui ont le plus de succès sont les instruments d'écriture, les T-shirts, les produits électroniques (clés USB), les goodies (porte-clés) et les calendriers et agendas. Quel est le point commun de tous ces supports? L'écriture imprimé.

(321 articles trouvés)

Pages

Met schrijfgerei kunt u altijd iemand verrassen

Schrijfgerief zijn het ideale relatiegeschenk om weg te geven op ieder moment. Schrijfwaren, zoals pennen en stylus pennen, zijn ideaal om weg te geven als promotiemiddel tijdens beurzen of acties. Daarnaast vindt u hier ook luxe schrijfwaren en pennensets van topmerken als Charles Dickens en Parker. De luxe pennen zijn ideaal om cadeau te geven aan de zeer gewaardeerde relatie tijdens een jubileumviering. Naast het bedrukken is het ook mogelijk om schrijfwaar te laten graven. Dit zorgt voor een extra luxe uitstraling. De mogelijkheden voor bedrukt schrijfgerief zijn eindeloos.

Schrijfwaren online bestellen?

In ons brede assortiment schrijfgerief vind u altijd een artikel dat bij u past. Bovendien is al het schrijfgerei direct online te bestellen. Hier kunt u precies aangeven hoe u het artikel wil laten bedrukken, bijvoorbeeld met uw logo en/of tekst in maar liefst vier verschillende kleuren. U ontvangt altijd een drukproef vooraf ter goedkeuring. Ook heeft u de mogelijkheid om een sample van het gewenste schrijfwaar aan te vragen. Bent u er nog niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies en een offerte op maat.