Tuinieren & groen

Relaties met groene vingers? Of wilt u juist investeren in een groenere planeet? Dan is dit aanbod iets voor u. Alles voor de tuin, van handige gereedschap tot zaadzakjes vindt u hier. Laat u verrassen door dit brede assortiment.

(33 artikelen gevonden)

Pagina's

Relatiegeschenken voor groene vingers

Meer groen is altijd een goede keuze. Of uw relaties nu wel of geen groene vingers hebben, met deze tuinartikelen komt het altijd goed. Met de inzet van tuinartikelen, zoals zaadzakjes, laat u zien dat u een bijdrage levert aan de vergroening van ons planeet. In deze tijd is dat een mooie investering, dat niet alleen goed is voor uw eigen naambekendheid maar ook voor de mensen en het milieu. Met duurzame relatiegeschenken, zoals deze bedrukte tuinartikelen en zaadzakjes, geniet u dus altijd van een win-win situatie.

Laat tuinartikelen en zaadzakjes bedrukken met uw eigen logo

Wanneer u uw relaties wilt verrassen met unieke geschenken voor in de tuin, wilr u deze natuurlijk wel zo uniek mogelijk maken. Hierdoor gaat u opvallen en blijft uw naam langer hangen bij de ontvanger. Laat bijvoorbeeld uw tuinartikelen bedrukken met logo en deel dit uit tijdens een beurs of na afloop van een workshop. Dit is niet alleen een leuk aandenken aan het evenement, maar ook aan uw naam. De compactere artikelen zijn weer perfect om in te zetten tijdens massa-marketingacties. Laat bijvoorbeeld zaadzakjes bedrukken met een leuke tekst en stuur deze op naar uw doelgroep. Dat is een leuk, groen artikel om door de brievenbus te ontvangen.

Alle tuinartikelen om te bedrukken bestelt u online

Via de webshop kunt u heel eenvoudig al jouw tuinartikelen of zaadzakjes bestellen. Hier kunt u op uw eigen gemak al jouw wensen aangeven. Denk bijvoorbeeld aan uw gewenste aantallen en bedrukking. Wilt u eerst nog overleggen met uw collega’s? Vraag dan een vrijblijvende drukproef of offerte aan. Met deze documenten kunt u heel eenvoudig samen met uw collega’s een keuze maken. Wanneer u het artikel dan toch wilt bestellen kan dit heel eenvoudig omgezet worden en kunnen wij direct voor u starten. Zo heeft u uw bedrukte tuinartikelen of zaadzakjes extra snel in huis.