In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Wij betalen uw instelkosten

Ons eigen machinepark is iets waar wij ontzettend trots op zijn, want hiermee kunnen wij u als klant extra goed bedienen. Sinds kort hebben wij een nieuwe aanwinst in onze drukkerij. Met deze nieuwe machine kunnen wij niet alleen supersnel relatiegeschenken drukken, maar u kunt hierbij ook genieten van kleine oplages, een hoogwaardige full colour opdruk en de mogelijkheid tot personaliseren. Bovendien geniet u met deze nieuwe drukmogelijkheid van een full colour opdruk voor de prijs van één drukkleur. Het is dus niet alleen supersnel, maar ook supervoordelig!

ACTIE: tijdelijk geen instelkosten

Om de uitbreiding in ons machinepark te vieren, hebben wij een exclusieve aanbieding voor je klaarliggen. Deze hele week betaalt u geen instelkosten t.w.v. € 34* bij een bestelling van onderstaande relatiegeschenken met een full colour opdruk.. Om gebruik te maken van de actie vermeldt u in de winkelwagen de actiecode 'instel10'. De korting wordt dan automatisch verrekend. Ontdek snel het aanbod en profiteer!

(23 artikelen gevonden)

Pagina's

*Geldig van 19 t/m 31 oktober 2021 bij bestellingen vanaf € 350,- (excl. BTW) o.v.v. de actiecode. Enkel geldig bij full colour bedrukkingen. Eén kortingscode per klant. Niet geldig i.c.m. met andere acties, actiecodes of lopende bestellingen en offertes.

Back to top