Sleutelhanger met flesopener bedrukken

Sleutelhanger en flesopener in één? Dat kan! Bekijk hieronder onze artikelen en laat deze bedrukken met uw logo en/of tekst.

Sleutelhanger met flesopener bedrukt met uw eigen logo

Een sleutelhanger is een populair weggevertje dat veel wordt uitgedeeld tijdens marketingacties en evenementen. De sleutelhanger met flesopener is hier een leuke variant op. Wanneer u deze praktische sleutelhanger laat bedrukken met uw eigen logo en bedrijfsnaam is het een perfect promotieartikel waar u nog lang profijt van zal hebben. Doordat de sleutelhanger aan de sleutelbos hangt, komt deze dagelijks in beeld. Hierdoor is het een effectief middel om uw naamsbekendheid te verhogen. U kunt ook de bieropener sleutelhanger bedrukken met een leuke quote of slogan om uw marketingboodschap extra lading te geven.

Een functionele weggever voor aan uw sleutelbos

De sleutelhanger is al jarenlang een topper onder de relatiegeschenken, net zoals de bedrukte flesopener. Een combinatie van beide in één item zal dan ook niets anders dan succes opleveren. Doordat de flesopener aan een sleutelhanger zit, kunt u deze gemakkelijk aan uw sleutelbos, jas of tas hangen. Hierdoor heeft u altijd een flesopener bij de hand. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld een bierflesje moet openen. De bedrukte sleutelhanger met flesopener is het startpunt van een plezante avond met vrienden en familie.

Sleutelhanger opener bedrukken? Dit is mogelijk!

Wanneer u een bieropener sleutelhanger wilt bedrukken, kunt u werkelijk alle kanten op. De eerste stap is de keuze van uw flesopener. Gaat u bijvoorbeeld voor een kleurrijke sleutelhanger voor promotiedoeleinden of juist voor een luxe metalen sleutelhanger als relatiegeschenk? De aangeboden drukopties zijn afhankelijk van uw keuze. U kunt bijvoorbeeld uw sleutelhanger opener bedrukken in uw eigen PMS-kleuren. Daarnaast is het ook mogelijk om de sleutelhanger te laten bedrukken in fullcolour. Extra leuk wanneer u bijvoorbeeld een verloop of foto op de sleutelhanger wilt laten drukken. Voor een extra luxe uitstraling kunt u de sleutelhanger met flesopener laten graveren. Dankzij lasergravering is het tevens mogelijk om de flesopeners te personaliseren met naam. De mogelijkheden zijn dus eindeloos.

Uw bedrukte sleutelhanger eenvoudig online bestellen

Via onze webshop bestelt u in enkele stappen uw bedrukte sleutelhanger met flesopener. Tijdens het bestelproces geeft u op uw gemak al uw wensen aan. Denk bijvoorbeeld aan gewenste aantallen, kleuren en opdruk. Wanneer wij al uw wensen hebben ontvangen zal onze studio een digitale drukproef opmaken. Hierop ziet u precies hoe uw sleutelhanger met bieropener eruit komt te zien. Bent u akkoord met de drukproef? Dan zullen wij het drukproces voor u starten. Zo bent u er zeker van dat het eindresultaat aan al wensen voldoet.