Promotie sleutelhangers bedrukken

Binnenkort een beurs of ander evenement. Verras uw klanten en relaties dan met een originele promotie sleutelhanger bedrukt met logo.

(60 artikelen gevonden)

Pagina's

Promotie sleutelhangers bedrukken voor een groot bereik

Een sleutelhanger doet het erg goed als promotionele weggever en dat is niet voor niets. De sleutelhanger is een praktisch artikel dat vaak direct in gebruik genomen wordt door de ontvanger. De sleutelhanger krijgt na ontvangst direct een prominent plekje aan de sleutelbos of wordt opgehangen aan een jas of tas. Hierdoor zal de opdruk van uw logo bijna dagelijks in beeld komen bij uw relaties. Dat is mooi, want zo wordt de herkenbaarheid van uw merk verhoogd en daarmee ook uw naamsbekendheid.

Voor iedere doelgroep en gelegenheid een passende sleutelhanger

Het maakt niet uit waar u uw bedrukte sleutelhanger voor wilt inzetten. Voor iedere gelegenheid en doelgroep hebben wij een passende sleutelhanger promotie in ons assortiment. Staat u bijvoorbeeld op een beurs en wilt u uw relaties verrassen met een origineel relatiegeschenk? Laat dan een promotiesleutelhanger bedrukken met uw logo en/of tekst. Die kunt u inzetten bij een leuk beursspel als blijvende herinnering aan een gezellige dag. Ook laat u sleutelhangers bedrukken met een leuke quote en deelt u ze uit tijdens een promotionele actie. Hiermee geeft u uw boodschap extra lading waardoor deze gemakkelijk binnenkomt bij uw relaties en ook nog lang bijblijft. De bedrukte promotie sleutelhanger heeft zo dus een grote impact op uw (marketing)acties.

Laat uw persoonlijke boodschap een promo sleutelhanger drukken

U heeft niet alleen een ruime keuze aan promotie sleutelhangers, maar ook aan bedrukkingsmogelijkheden. Zo kunt u uw sleutelhanger laten bedrukken met uw logo en/of tekst. Dat kan in veel gevallen in uw eigen PMS-kleuren, waardoor de sleutelhanger precies aansluit bij uw huisstijl. Daarnaast is het ook mogelijk om sleutelhanger in full colour te laten bedrukken door middel van digital printing. Bij een fullcolourdruk geniet u van een echte fotokwaliteit en zijn kleuroverlopen mogelijk. Gaat u toch voor een wat luxe uitstraling, dan is het een goede optie om uw promotie sleutelhangers te laten graveren. De inscriptie van uw logo en/of tekst geeft de sleutelhanger een elegante uitstraling. Of maak uw keuze uit het assortiment luxe sleutelhangers.

Bekijk op voorhand een drukproef van uw bedrukte promotie sleutelhanger

Via onze webshop plaatst u binnen enkele stappen uw bestelling voor promotie sleutelhangers. Het is tevens mogelijk om voor het plaatsen van uw bestelling een digitale drukproef op te vragen. Dit is een digitaal voorbeeld van de sleutelhanger met de door u aangegeven bedrukking. Hierop ziet u precies hoe het eindresultaat eruit komt te zien en kunt u zien of die voldoet aan uw wensen. Zo weet u zeker dat u een promo sleutelhanger bestelt dat aan uw wensen voldoet. Wanneer u tevreden bent met de drukproef kunnen we deze in no-time omzetten naar een order, zodat u uw promotie sleutelhangers snel in huis heeft. Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.